Vb 2022: „Szeretnék bocsánatot kérni Messitől és az argentin néptől”

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.01. 11:09
null
Álvarez (balra) az elmúlt napokban több posztjában is támadta Messit, de a bocsánatkéréssel talán lezárult a nézetletérés (Fotó: AFP, NSO-montázs)
Alighanem lezárult az elmúlt napok egyik legnagyobb vitája: a nagyközépsúlyú bokszvilágbajnok, Saúl „Canelo” Álvarez bocsánatot kért Lionel Messitől, akit azzal vádolt meg a labdarúgó-vb csoportkörében játszott Argentína–Mexikó meccs után, hogy tiszteletlenül viselkedett a mexikóiakkal szemben.

 

Saúl „Canelo” Álvarez a szombati Argentína–Mexikó (2–0) meccs után arról posztolt, hogy Lionel Messi tiszteletlen volt Mexikóval szemben, amikor az öltözőben a lábával hozzáért a földön lévő mexikói mezhez, és azt ajánlotta az ökölvívó a futballistának, hogy kerülje el őt, mert nem jár jól, ha egyszer találkoznak. Erre a posztra azóta több híresség is reagált, akik kiálltak Messi mellett, de Álvarez nekik is visszaszólt. A mexikói bunyós azonban most alighanem lezárta a vitát egy bocsánatkérő üzenettel.

„Az elmúlt néhány napban elragadott a hazám iránt érzett szenvedély és szeretet, ami miatt nem illő megjegyzéseket tettem. Szeretnék bocsánatot kérni Messitől és az argentin néptől. Mindennap tanulunk valami újat, ezúttal rajtam volt a sor” – fogalmazott a Twitteren Álvarez.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik