Vb 2022: ők voltak az első forduló legjobbjai

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.25. 14:26
null
Antoine Griezmann (balra) és Adrien Rabiot (jobbra) bekerült az első forduló álomcsapatába, Kylian Mbappé és Olivier Giroud viszont kimaradt (Fotó: Getty Images)
A Sofascore elkészítette a katari világbajnokság csoportköre első fordulójának álomcsapatát. A legjobb tizenegybe két-két belga, francia és ecuadori, egy-egy spanyol, horvát, angol, portugál és brazil játékos került be.

A legjobb értékelést a spanyol Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann kapta, aki 9.0-s értékkel zárt. Honfitársai közül csak Adrien Rabiot került még be, aki gólig és gólpasszig jutott az ausztrálok elleni 4–1-es siker alkalmával, azonban a két gólt és egy asszisztot jegyző Olivier Giroud, illetve az egy-egy találatot és gólpasszt összehozóKylian Mbappénem került be.

A Sofascore álomcsapata a vb első fordulójából: Courtois (Belgium) – Preciado (Ecuador), Lovren (Horvátország), Alderweireld (Belgium), Alba (Spanyolország) – Rabiot (Franciaország) – Saka (Anglia), Griezmann (Franciaország), B. Fernandes (Portugália) – E. Valencia (Ecuador), Richarlison (Brazília)

A Sofascore álomcsapata a vb első fordulójából
A Sofascore álomcsapata a vb első fordulójából

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik