Vb 2022: Neymar felfedte, miről csetelt csapattársaival

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.12. 15:06
null
(Fotó: instagram.com/neymarjr)
Mint ismert, Brazília tizenegyespárbajban vereséget szenvedett Horvátországtól, így kiesett a katari labdarúgó-világbajnokságon. A selecao legnagyobb sztárja, Neymar az Instagram-oldalán megmutatta három csapattársával való beszélgetését az elmúlt napokból.

 

NEYMAR ÉS MARQUINHOS

Neymar leszögezte, hogy nagy rajongója Marquinhosnak, imádja őt, és semmit sem változtat ezen az, hogy elhibázta a tizenegyesét. A PSG védője nagyon örült annak, hogy ráírt, és elmondta neki, hogy rosszul érzi magát a hibája miatt és hogy emiatt nem válhatott valóra Neymar álma. Hozzátette, hogy előre kell tekinteniük.

Neymar ezt követően leszögezte, hogy nemcsak csapattársának tartja őt, hanem a barátjának is, és szeretné, ha túl tenné magát a történteken. Marquinhost meghatotta az üzenet, és alig várja már, hogy együtt ismét csatába menjenek.

(Fotó: instagram.com/neymarjr)
(Fotó: instagram.com/neymarjr)

 

NEYMAR ÉS THIAGO SILVA

„Annyira szerettem volna odaadni neked a trófeát – írta Neymar. – Te, Dani (Alves – a szerk.) és én megérdemeltük volna. De Istennek megvan a célja velünk, mindent okkal tesz.”

Thiago Silva válaszában azt írta, hogy nagyon nehéz feldolgoznia a vereséget, és amikor eszébe jut, a sírás határára kerül. De idővel jobban lesz. Aztán Neymar mondta neki, hogy mindig dühbe gurul, amikor meglátja a tévében a kiesésüket.

(Fotó: instagram.com/neymarjr)
(Fotó: instagram.com/neymarjr)

 

NEYMAR ÉS RODRYGO

Neymar azt írta Rodrygónak – akit öccsének nevezett –, hogy ő igazán csodálatos, és megtiszteltetés neki, hogy a pályafutása részese lehet, valamint hogy ő lehet a példaképe. Állítja, hogy a Real Madrid szélsője Brazília történetének egyik legjobb játékosává válik.

„Csak azok tudják kihagyni a tizenegyest, akik odaállnak. Karrierem során nagyon-nagyon sokat hagytam ki, de mindegyikből tanultam. Sohasem adtam fel, mindig próbáltam jobb lenni, fejlődni.”

Hozzátette, hogy Rodrygót önmagáért szereti, jó embernek tartja őt. „Maradj erős! Ezek a negatív hangok csak erősebbé tesznek. És emlékezz arra, amit mondtam: »Trófeát fogsz nyerni Brazíliával!«”

Rodrygo azt tanácsolta Neymarnak, hogy mostanában ne menjen fel a közösségi oldalakra, és leszögezte, hogy mindig számíthat rá.

„Köszönöm, példaképem! A szívem mélyéről köszönöm!” Rodrygo bocsánatot kért a kimaradt tizenegyese miatt, és kifejezte reményét, hogy Neymar marad, és így együtt hajszolhatják a sikereket.

Neymar felhúzta magát azon, hogy Rodrygo bocsánatot kért, és még egyszer leírta neki, hogy csak az hibázik, aki oda mer állni. Majd viccesen hozzáfűzte, hogy majd később megmutatja neki, hogyan kell tizenegyest rúgni. Rodrygo vette a poént, és visszaírta, hogy bizony szüksége lesz a segítségre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik