Nem hagyta elúszni szelvényét az Argentína–Franciaország vb-döntőn a fogadó, aki így átszámítva 108 millió forintot nyert (Fotó: Getty Images)

A fogadó 26 dollárból (napi árfolyamon számolva 9949 forint) játszotta meg hét (!) különböző bajnokság végső győztesét, s helyesen tippelte meg, hogy az amerikai egyetemi (NCAA, Kansas) és a profi kosárlabda-bajnokság (NBA, Golden State Warriors), a tengerentúli jégkorongliga (NHL, Colorado Avalanche), az olasz (Serie A, AC Milan), az amerikai (MLS, Los Angeles FC) és az angol (Premier League, Manchester City) labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásának végső győztesét. A hetedik opció Franciaország világbajnoki címvédése volt, s erre jó esély is mutatkozik, hiszen a franciák Argentína ellen vívják a döntőt Katarban 16 órától. Amennyiben mind a hét győztest eltalálja, 557 770 dollárral (213.441 millió forint) gazdagodott volna.

A fogadóiroda felajánlotta a fogadónak, hogy a finálé előtt kiveheti a nyeremény egy részét, és a fogadó nem akart izgulni, élt a lehetőséggel, így  283 538 dollárt (108.5 millió forint) nyert. Hamarosan kiderül, jól döntött-e, vagy további 105 millió forinttól esett el.VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
DÖNTŐ
December 18., vasárnap
16.00:
Argentína–Franciaország (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!