Vb 2022: nem kockáztatott a döntő előtt, 108 millió forintot nyert

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.18. 12:36
null
Nem hagyta elúszni szelvényét az Argentína–Franciaország vb-döntőn a fogadó, aki így átszámítva 108 millió forintot nyert (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, talán minden idők legjobb fogadási szelvényét adták fel több mint egy évvel ezelőtt. Egy fogadó ugyanis alig tízezer forintból (26 dollár) nyerhetett volna összesen 213 millió forintot hét (!) bajnokság/torna végső győztesével.

A fogadó 26 dollárból (napi árfolyamon számolva 9949 forint) játszotta meg hét (!) különböző bajnokság végső győztesét, s helyesen tippelte meg, hogy az amerikai egyetemi (NCAA, Kansas) és a profi kosárlabda-bajnokság (NBA, Golden State Warriors), a tengerentúli jégkorongliga (NHL, Colorado Avalanche), az olasz (Serie A, AC Milan), az amerikai (MLS, Los Angeles FC) és az angol (Premier League, Manchester City) labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásának végső győztesét. A hetedik opció Franciaország világbajnoki címvédése volt, s erre jó esély is mutatkozik, hiszen a franciák Argentína ellen vívják a döntőt Katarban 16 órától. Amennyiben mind a hét győztest eltalálja, 557 770 dollárral (213.441 millió forint) gazdagodott volna.

A fogadóiroda felajánlotta a fogadónak, hogy a finálé előtt kiveheti a nyeremény egy részét, és a fogadó nem akart izgulni, élt a lehetőséggel, így 283 538 dollárt (108.5 millió forint) nyert. Hamarosan kiderül, jól döntött-e, vagy további 105 millió forinttól esett el.



VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
DÖNTŐ
December 18., vasárnap
16.00:
Argentína–Franciaország (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik