Vb 2022: „Mit reméltem a téli vb-től? Több havat!”

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.11.23. 10:29
„A téli rendezés miatt elveszik a fíling: a sörsátrak, a közös meccsnézés – ez nagyon rossz!” – véli a magyar futballkedvelők többsége a katari világbajnokságról. Követni azért mindenki fogja a mérkőzéseket, és arra is tippeltek, hogy ki nyerheti ezt a rendhagyó vb-t.     

Majdhogynem egybehangzó vélemény, hogy a végső győztes dél-amerikai csapat lesz. A legtöbben Brazíliát érzik a legerősebbnek, de megemlítették Argentínát, meglepetéscsapatként pedig Uruguayt. Igaz, akadt olyan is, aki azt szeretné, ha Portugália nyerne, s ezzel felkerülne a korona Cristiano Ronaldo pályafutására.a végső győztes dél-amerikai csapat lesz. A legtöbben Brazíliát érzik a legerősebbnek, de megemlítették Argentínát, meglepetéscsapatként pedig Uruguayt. Igaz, akadt olyan is, aki azt szeretné, ha Portugália nyerne, s ezzel felkerülne a korona Cristiano Ronaldo pályafutására.

Videónkból az is kiderül, hogy a magyar–görög válogatott meccs előtt megkérdezett szurkolók milyen véleménnyel vannak a téli világbajnokságról. A vicc kifejezés igen gyakran elhangzott a válaszok során.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik