Vb 2022: Löw mindenkit meglepett, szerelmes dalt énekelt a sajtótájékoztatón – videó

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2021.03.28. 14:55
A német labdarúgó-válogatott Romániával mérkőzik meg Bukarestben a világbajnoki selejtezők 2. fordulójában. A szokásos, mérkőzés előtti sajtótájékoztató mégsem arról marad emlékezetes, hogy Joachim Löw szövetségi kapitány mit vár a meccstől, hanem azt találgatja mindenki: vajon miért énekelt egy szerelmes dalból.

Joachim Löw mindenkit meglepett, amikor a pandémia miatt ezúttal is online rendezett sajtótákékoztatón egyszer csak énekelni kezdett.

„The first, my last, my everything″ („Én elsőm, én utolsóm, én mindenem) – énekelt egy sort az 58 évesen elhunyt Barry White szerelmes dalából.

Azt egyelőre csak találgatják, hogy Löw – aki végig egy kicsit furcsán viselkedett, láthatóan elkalandoztak többször a gondolatai – csak spontán kezdett bele az éneklésbe, és nem is tudta, hogy már élő adásban van, vagy valakinek címezte a világhírű énekes mondatát.

Joachim Löw 15 éve irányítja a német válogatottat, de már biztos, hogy az Európa-bajnokság után nem folytatja. A német csapat egyébként az Izland elleni könnyed 3–0-val kezdte a vb-selejtezőket a J-csoportban, vasárnap este a szintén 3 ponttal álló románoknál vendégeskedik.

EURÓPAI VB-SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ

J-CSOPORT
18.00: Örményország–Izland, Jereván
20.45: Észak-Macedónia–Liechtenstein, Szkopje
20.45: Románia–Németország, Bukarest (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik