Vb 2022: Lewandowski sérülés miatt nem játszik Anglia ellen

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.29. 12:40
null
Robert Lewandowski megsérült, nem játszik az angolok ellen (Fotó: Török Attila)
Kihagyja az angolok elleni idegenbeli rangadót Robert Lewandowski, a mieinkkel azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő lengyel labdarúgó-válogatott sztárja – számolt be róla az MTI.

 

Az elmúlt évben a világ legjobb játékosának választott csatár – a lengyel szövetség hétfői közleménye szerint – térdérülés miatt nem lehet ott szerdán este a Wembleyben.


A Bayern München 32 éves támadója ezt a kvalifikációs sorozatot is parádésan kezdte, ugyanis múlt csütörtökön a Puskás Arénában ő szerezte csapata harmadik gólját a 3–3-as döntetlenre végződő összecsapáson, majd vasárnap duplázott az Andorra ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésen, de a 63. percben le kellett cserélni.

A lengyel szövetség beszámolója szerint a Bundesliga góllövőlistáját 26 forduló után 35 találattal vezető csatárra öt-tíz nap pihenő vár, így erősen kérdésessé vált a játéka a német élvonal szombati rangadóján, amelyen a Bajnokok Ligája-győztes, éllovas müncheniek Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapatához, a második helyen álló RB Leipzighez látogatnak.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik