Reakcióját látni kell, először el sem akarta hinni, aztán persze széles mosollyal beszélt arról, hogy ez a híres spanyol tiki-taka. És arról is biztosított minket, a csapattársai az öltözőben hallgathatják majd, hogy erről a magabiztos győzelemről beszél, hiszen többen is kételkednek a spanyol válogatott erejében. Ahogy azt videónkban is elmondja, ő bízik benne, hogy jó eredményt érnek el a vb-n, hiszen az Eb-n is az volt az általános vélemény, hogy jelenleg nincs jó csapatuk, mégis az elődöntőig jutottak.

Emellett még szóba kerülnek a meglepetéseredmények is, amelyek közül az egyik, azaz hogy Japán legyőzte 2–1-re Németországot, éppen a spanyolok csoportjában esett meg.  

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
1. FORDULÓ

E-CSOPORT
Spanyolország–Costa Rica 7–0 
(3–0)
Katar, a-Tumama Stadion, 40 013 néző. Vezette: Abdulla (arab emírségekbeli)
SPANYOLORSZÁG: Unai Simón – Azpilicueta, Laporte, Rodri, Jordi Alba (A. Balde, 64.) – Gavi, Busquets (Koke, 64.), Pedri (Soler, 57.) – Ferran Torres (Morata, 57.), Asensio (Nico Williams, 69.), Dani Olmo. Szövetségi kapitány: Luis Enrique
COSTA RICA: K. Navas – Carlos Martínez (Waston, a szünetben), Duarte, Calvo, Oviedo (Matarrita, 82.) – Fuller, Borges (Aguilera, 72.), Tejeda, Bennette (B. Ruiz, 61.) – J. Campbell, Contreras (Zamora, 61.). Szövetségi kapitány: Luis Fernando Suárez (kolumbiai)
Gólszerző: Dani Olmo (11.), Asensio (21.), Ferran Torres (31., 54. – az elsőt 11-esből), Gavi (74.), Soler (90.), Morata (90+2.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A csoport másik mérkőzésén

NÉMETORSZÁG–JAPÁN 1–2