Vb 2022: Ancelotti reagált, nem lesz brazil kapitány

Vágólapra másolva!
2022.12.19. 18:02
null
Carlo Ancelotti 2024 júniusáig biztosan a Real Madridban maradna (Fotó: Getty Images)
Bár felmerült a neve, nem akarja átvenni a brazil labdarúgó-válogatott irányítását Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője.

 

A nemzeti csapatot a katari világbajnokság negyeddöntőjéig vezető Tite távozott a szakvezetői posztról, a 61 éves tréner már a vb előtt közölte, hogy a torna kimenetelétől függetlenül nem folytatja tovább a munkát.

A brazil sajtóban a közelmúltban több jelölt neve is szóba került, és Ronaldo is úgy nyilatkozott, hogy szívesen látna külföldi kapitányt a kispadon. A kétszeres világbajnok fenomén Pep Guardiolát, José Mourinhót és Ancelottit nevezte meg, hétfőn azonban utóbbi pontot tett az ügy végére.

„A madridi szerződésem 2024. június harmincadikáig szól, és ha nem menesztenek, akkor ki is akarom tölteni. Kiválóan érzem magam a Realnál, és nagy céljaink vannak erre az idényre” – szögezte le a 63 éves mester.

A spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-címvédő Real 14 forduló után a második a tabellán, két ponttal lemaradva az FC Barcelona mögött. A BL februári nyolcaddöntőjében a fővárosiak a Liverpoollal találkoznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik