Vb 2022: Ne kérdezzék a társaimat rólam – C. Ronaldo

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.11.22. 10:29
null
Ronaldo megkérte az újságírókat, hogy ne róla kérdezgessék csapattársait (Fotó: AFP)
A Ghána elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón először szólalt meg Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgója a klubját kritizáló interjúja óta. A portugál sztár megkérte a sajtó munkatársait, hogy ne kérdezzék róla többet a csapattársait.

 

Először nyilatkozott Cristiano Ronaldo a Piers Morgannek adott interjúját követően a portugál válogatott Ghána elleni mérkőzése előtt tartott sajtótájékoztatón. Kérdezték az interjúról, ami miatt a Manchester United a játékos szerződésének felbontását fontolgatja, Bruno Fernandessel való kapcsolatáról, valamint a Lionel Messivel forgatott reklámról.

„A válogatott tornák előtt mindig vannak témák, amelyek beszédtémát jelentenek, de a Brunóval való kapcsolatom remek. Minden, ami Cristianóról szól, vitákat szít, viszont kijelentem, hogy kitűnő a kapcsolatom Brunóval, Joao Cancelóval, Joao Félixszel. Megragadnám a lehetőséget, és arra kérnék mindenkit, hogy ne kérdezzék a csapattársaimat Cristianóról. Kérdezzék őket Portugáliáról.”

Az internetet is bejáró videóról, amikor Fernandessel köszöntötték egymást, azt mondta, hogy csak azt kérdezte klubtársától, hajóval jött-e, mivel később érkezett a csapattársainál, amire a támadó középpályás grimasszal reagált, de ezt is a média „fújta fel”.

Ronaldo bevallotta, hogy büszkeséggel tölti el a Lionel Messivel közösen készített reklám, amelyben már régóta szeretett volna részt venni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik