Szamba!!!; Teveverseny, a futball-vb konkurenciája

Vágólapra másolva!
2022.12.05. 22:50
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Az első tizenegyespárbaj és az első hamisítatlan brazil varázslat. A labdarúgó-világbajnokságon olyan 45 percet produkáltak Neymarék Dél-Korea ellen, hogy az egész világ leborult előttük. A szambafiúk a japánok ellen higgadtan 11-eseket lövő horvátok ellen játszhatnak az elődöntőért. Focivébé minden mennyiségben kilenc oldalon
Az első tizenegyespárbaj és az első hamisítatlan brazil varázslat.
A labdarúgó-világbajnokságon olyan 45 percet produkáltak Neymarék Dél-Korea ellen, hogy az egész világ leborult előttük. A szambafiúk a japánok ellen higgadtan 11-eseket lövő horvátok ellen játszhatnak az elődöntőért. Focivébé minden mennyiségben kilenc oldalon

Katart nem a foci hozza lázba, hanem... a tevék! Csillag Péter a gyorsasági és a szépségversenyeket is körüljárta, kimerítő részletességgel tárgyalva a derék sivatagi négylábúak felkészítését és a katari emberek hozzájuk fűződő bensőséges viszonyát.

Szilágyi Áron négy hónap után újra pástra lép. Háromszoros olimpiai bajnok kardvívónk Kovács Erikának az orléans-i világkupaverseny előtt arról is mesélt, hogy érzi-e „élemedett” korát, hová taksálja a hosszú évek óta változatlan magyar csapatot, és hogy ennyi kihagyást követően miként fog visszarázódni a versenyek körforgásába.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. A torna utánpótlásának eseménydús évével, a Torinóban pallérozódó ifjú labdarúgóval, Galántai Tamással és a Salim-dinasztia aranylányával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik