MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/alawpx)

 

„Alig várom már a világbajnokságot! Ötvenszázalékos kedvezményt adok a tartalmaimhoz, amennyiben Wales továbbjut a csoportjából” – jelentette ki Alaw Haf a torna előtt.

„Mindegyik meccsünk kapcsán posztolni fogok a közösségi felületeimre. Alig várom már, hogy láthassam kedvenceimet a világbajnokságon!” – jelentette ki a Liverpooli Egyetemen diplomát szerző hölgy, akinek állítása szerint túl drága lett volna Katarba utazni, ezért inkább egy napsütötte spanyol szigetről fog szorítani. Az OnlyFansen egyébként nagyjából havi 5000 fontot keres (2.3 millió forint).

„Tenerifére megyek pár barátommal. Sokan leszünk ott, »mini Katarrá« fogjuk alakítani a helyet.” Hozzátette, már be is csomagolta a walesi bikinijét, amit készen áll megmutatni a nagyvilágnak.

Az OnlyFansen most havi 12 dollárt (4700 Ft) kér el a fotói megtekintéséért, míg a fél évre szóló csomagja akciós, hiszen 50 százalékos kedvezményt ad rá, így „csak” 36 dollárba (14 ezer Ft) kerül. Az erotikus tartalmak megosztására specializálódott platformra már több mint ezer képet és 1600 videót tett fel.