Hatalmas meglepetésre a brazilok kiestek a katari vb-n, Argentína kétgólos vezetés után csak 11-esekkel jutott tovább

B. P.B. P.
Vágólapra másolva!
2022.12.09. 23:40
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

A péntek a hosszabbítások és a 11-esek napja volt a labdarúgó-vb-n. Neymar nagyon fogadkozott, hogy most végre világbajnok lesz, a brazilok eddig remekül is játszottak, viszont a horvátok megtréfálták őket, így a dél-amerikaiak klasszisa tovább várhat a vb-címre. Messinek is rezgett a léc, végül a tizenegyesrúgásokban az argentinok jobbak voltak, így a keddi elődöntőben ők játszhatnak Modricékkal.
A péntek a hosszabbítások és a 11-esek napja volt a labdarúgó-vb-n.
Neymar nagyon fogadkozott, hogy most végre világbajnok lesz, a brazilok eddig remekül is játszottak, viszont a horvátok megtréfálták őket, így a dél-amerikaiak klasszisa tovább várhat a vb-címre. Messinek is rezgett a léc, végül a tizenegyesrúgásokban az argentinok jobbak voltak, így a keddi elődöntőben ők játszhatnak Modricékkal.

A volt francia válogatott William Gallas, aki most Zalaegerszegen edző, a szombati angol–francia negyeddöntőben honfitársai sikerét várja.

Szokásos 12 oldalas Képes Sport mellékletünkben Pietsch Tibor interjúját olvashatják Schäfer Andrással, akinek ez az esztendő sérülése ellenére a mosoly éve volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik