Elő a telefont! A katari vb a szurkolóhölgyeknek is kiemelt esemény lesz – képek

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.11.18. 19:29
Nyakunkon a labdarúgó-világbajnokság, hiszen két nap múlva (vasárnap) a házigazda Katar és Ecuador összecsapásával elrajtol az év leginkább várt sporteseménye. A torna alatt persze elözönlik majd a közösségi oldalakat a csinos szurkolónők fotói a kanapékról és a lelátókról. A The Sun cikkén keresztül most megmutatjuk azokat a hölgyeket, akikre érdemes odafigyelnünk a következő egy hónapban.

IVANA KNÖLLIVANA KNÖLL

Kezdjük is azzal a horvát drukkerrel, aki a tavaly nyári Európa-bajnokság alatt robbant be a köztudatba. A 30 éves Ivana Knöll Németországban, Frankfurtban született, de mivel szülei horvátok, Modricéknak szurkol a világbajnokságon. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy nem egy képet fog magáról kitenni, hiszen már csütörtök este posztolt a vb-vel összefüggésben. Alábbi képéhez azt írta, már alig várja, hogy elrajtoljon a torna.

 

A 2016-os horvát szépségkirálynő-választás döntőse egyébként a horvátok kabalája is lehet, hiszen már többször szerencsét hozott annak a csapatnak, amelyiknek szurkolt, például az LVI. Super Bowlon a Los Angeles Ramsnek, egy Dinamo Zagreb–Sevilla Európa-liga-mérkőzésen a horvát együttesnek vagy egy Costa Rica–Kanada világbajnoki selejtezőn, amelyen a házigazdának szorított.

„Most már tudom, hogy miért Costa Rica a világ egyik legvidámabb országa” – fűzte az egyik fotójához. Az Instagramon 571 ezer követővel büszkélkedő modell tavaly ősszel egyébként megjárta hazánkat, Budapesten is tiszteletét tette (fotó egy korábbi galériában).

Ivana Knöllről az Eb-n készült galériánk itt!

 

GISELE BÜNDCHEN

Mint azt mi is megírtuk, a világ egyik legnépszerűbb sportolója, az amerikaifutball-sztár, Tom Brady (Tampa Bay Buccaneers) és a világ egyik leghíresebb szupermodellje, a brazil Gisele Bündchen viharos házassága véget ért. Az egykori sztárpár így aligha fogja együtt nézni a világbajnokságot.

Bündchen egyébként a 2014-es Brazíliában rendezett vb előtt közös fotózáson vett részt az akkor az FC Barcelonát erősítő Neymarral a Vogue magazin szervezésében. A híres női magazin brazil kiadása a vb jegyében hívta meg a futballistát és a modellt, mint az ország két hírességét, hogy kicsit feldobják a témát.

Bündchen a döntőn is ellátogatott a Maracanába, sőt a Németország–Argentína mérkőzés előtt még táncolt is a gyepen.

ANNA LEWANDOWSKA

A lengyelek sztárjának, Robert Lewandowskinak a felesége, Anna Lewandowska szinte mindig ott van a lelátón, amikor férje Lengyelországban játszik, s minden bizonnyal Katarba is követi őt.

A 34 éves nő Varsóban született, s rendkívül sikeres karate-pályafutást tudhat magáénak – a felnőttek között három világbajnoki érmet szerzett, míg különböző korosztályokban hat Európa-bajnoki medáliával gazdagodott. Az egészséges életmód híve, rendszeresen ad táplálkozással és a megfelelő edzéssel kapcsolatos tanácsokat. 2016 augusztusa óta ráadásul a lengyel parasportok javításában és népszerűsítésében is aktívan segédkezik.

Lewandowskival 2013-ban keltek egybe. A szerelmeseknek 2017 májusában született meg az első gyermekük, Klara, 2020-ban pedig ismét lányuk született, ő a Laura nevet kapta.

 

EMMA JONES

A Leeds United szurkolóinak többsége szerint Emma Louise Jones volt a csapat legjobb „igazolása” 2017-ben. A hölgy a klub televíziójának egyik riportereként dolgozik – annak ellenére, hogy saját bevallása szerint korábban nem igazán szerette a labdarúgást. A legtöbbször a meccs előtti és utáni interjúk készítését végzi a klub tévéjének, s hamar közönségkedvenccé vált.

„Sosem voltam nagy szurkoló, ám amióta a Leedsnél dolgozom, azzá váltam! A hangulat, a szenvedély nagyon gyorsan megragadott. Manapság már én vagyok a leghangosabb drukker a lelátókon” – idézte korábban Emma Jonest a The Sun. Nos, hamarosan megtudjuk, hogy a nemzeti csapatnak is hasonló lelkesedéssel szurkol-e.

 

AGUSTINA GANDOLFO

Az Internazionale és az argentin válogatott játékosának, Lautaro Martíneznek a kedvese, a modell, személyi edző és táplálkozási tanácsadó Agustina Gandolfo nagy népszerűségnek örvend az Instagramon, a 26 éves nőnek már majdnem egymillió követője van.

Úgy tudni, 2018-ban a híres játékosügynök, Wanda Nara mutatta be őket egymásnak. A párnak tavaly februárban született meg az első gyermeke, Nina. Gandolfo egyébként saját éttermet is üzemeltet Milánóban. Meglepődnék, ha a katari torna alatt nem lenne aktív a közösségi oldalain.

Egy ilyen nagyszabású sporteseményen megalapozhatják a jövőjüket a szurkolók. Az Instagram világában a hölgyek akár egy-két előnyös fotóval is több százezer követőre tehetnek szert, a népszerűségükkel pedig sok mindent kezdhetnek, például bejárhatják a világot modellként.

A futballfeleségek, -barátnők persze kivételt képeznek, hiszen ők már a vb előtt is ismertek voltak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik