Brazil továbbjutás mágia nélkül; Yohan Croizet: Majd márciusban…

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.11.28. 22:51
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Nyolc oldalon a katari vb második csoportkörének zárásáról. A brazilok és a portugálok továbbjutást érő „biztonsági” győzelméről, a gólokat számolatlanul szerző és kapó afrikaiakról, a pikáns iráni–amerikai és angol–walesi csatáról, a nehéz helyzetben lévő németekről és belgákról.
Nyolc oldalon a katari vb második csoportkörének zárásáról.
A brazilok és a portugálok továbbjutást érő „biztonsági” győzelméről, a gólokat számolatlanul szerző és kapó afrikaiakról, a pikáns iráni–amerikai és angol–walesi csatáról, a nehéz helyzetben lévő németekről és belgákról.

Súlyos nyári térdsérüléséből még mindig csak lábadozik Yohan Croizet, az Újpest támadója. Amíg a társak a téli pihenőjüket töltik, a francia légiós gyógytornára jár, és orvosai szerint legkorábban tavasszal lesz felelősséggel bevethető – a csatárral Borbola Bence beszélgetett.

Jani Réka 31 évesen belépett a top 100-ba. Pályafutása legeredményesebb szezonját zárja a héten Rio de Janeiróban pályára lépő teniszezőnk, aki Mihályi Petrának azt is elmondta, hogy az Australian Open főtáblája a rövid távú célja.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Az új, akadályversenyes öttusára készülő fiatalokkal, az ifi-vb-ezüstérmes bunyóssal, Gémes Leventével és a december 8-i utánpótlás-konferenciával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik