Vb 2018: Matuidi teker, Giroud kopasz lesz – aranyfogadalmak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.17. 09:30
A francia labdarúgó-válogatott tagjai fogadalmak sorát tették arra az esetre, ha megnyerik a világbajnokságot. Eljött az ideje az ígéretek valóra váltásának – Adil Ramit máris szaván fogták.

A Marseille-ben futballozó Adil Rami – az egyetlen francia mezőnyjátékos, aki nem jutott játéklehetőséghez a tornán – azt ígérte, hogy vb-arany esetén kiáll egy mérkőzésre a kétszeres olimpiai bajnok cselgáncsozóval, Teddy Rinerrel.

A TF1 francia televízió gyorsan össze is hozta a párbajt; az egymást régóta ismerő két – immár – világbajnok közül először a papírformának megfelelően Rami zuhant a tatamira, de aztán némi jópofáskodás után a dzsúdós kolosszus is a hátára került. Adil Rami – az egyetlen francia mezőnyjátékos, aki nem jutott játéklehetőséghez a tornán – azt ígérte, hogy vb-arany esetén kiáll egy mérkőzésre a kétszeres olimpiai bajnok cselgáncsozóval, Teddy Rinerrel.

A TF1 francia televízió gyorsan össze is hozta a párbajt; az egymást régóta ismerő két – immár – világbajnok közül először a papírformának megfelelően Rami zuhant a tatamira, de aztán némi jópofáskodás után a dzsúdós kolosszus is a hátára került.

Az újdonsült világbajnokok közül Nabil Fékir és Olivier Giroud koponyája kopaszra borotválását vállalta, Thomas Lemar befesti a haját, Hugo Lloris kocsmatúrára hivatalos Nizzában, Blaise Matuidi pedig arra vállalkozott, hogy Párizsból elbiciklizik a nagyjából 800 kilométerre fekvő Torinóba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik