Vb 2018: Gera, Hajnal és az NS újságírója az M4 Sport szakértői stábjában

Vágólapra másolva!
2018.06.13. 15:52
Gera Zoltán és Hajnal Tamás is szerepet kap a csütörtökön kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokság alatt az M4 Sport 11 tagú szakmai stábjában.  

A 97-szeres válogatott Gera Zoltán tíz évig játszott Angliában – a West Bromwich Albion és a Fulham színeiben is pályára lépett a Premier League-ben –, a Ferencváros középpályása Gareth Southgate szövetségi kapitány angol csapatának szereplését kíséri figyelemmel.Gera Zoltán tíz évig játszott Angliában – a West Bromwich Albion és a Fulham színeiben is pályára lépett a Premier League-ben –, a Ferencváros középpályása Gareth Southgate szövetségi kapitány angol csapatának szereplését kíséri figyelemmel.

Ferencvárosi klubtársa, Hajnal Tamás pályafutása során – rövid belgiumi kitérővel – tíz évet töltött Németországban, az 59-szeres válogatott labdarúgó Joachim Löw vb-címvédő német együttesének mérkőzéseit követi nyomon.

A vb eseményeivel a közmédia minden csatornája kiemelten foglalkozik majd. A torna összes, mind a 64 mérkőzése élőben lesz látható, elsősorban M4 Sporton, valamint – párhuzamos mérkőzések esetén – a Duna Televízióban. Az M4 Sport minden találkozó előtt 45 perces felvezetéssel és szakértőkkel készül, a mérkőzések után 15 perces értékelő beszélgetéseket láthatnak a nézők.

A sportcsatornán a közvetítések mellett is szinte minden a vb-ről szól majd a július 15-i döntőig. Egész nap stúdióbeszélgetések, elemzések, helyszíni bejelentkezések, riportok és ismétlések várják a nézőket.

A kísérő magazinokban, felvezető műsorokban olyan rutinos és jól ismert szakértők várják a nézőket, mint Somogyi Zsolt, a Nemzeti Sport újságírója, Buzsáky Ákos, Korsós György, Simek Péter, Kurucz Péter, Horváth Zsolt és Bozsik Péter, valamint a mindent kimerítő elemzéseket végző Hegedűs Henrik és Koppányi Gergely.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik