FFT: aki percek alatt is elintézheti az angolokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 16:52
Még nem tudni biztosan, hogy James Rodríguez pályára léphet-e az Anglia elleni vb-nyolcaddöntőben. Az mindenesetre tagadhatatlan: a kolumbiaiak kedvence megdolgozott azért, hogy a 2018-as világbajnokság az ő nagy tornája is legyen.





A FourFourTwo magazin még 2015-ben látogatta meg James Rodríguezt, aki ekkor még teljes erejével a Real Madrid sikeréért dolgozott. Manapság már más a helyzet: a kolumbiai játékmester a Bayern Münchenben bizonyította hétről hétre, hogy a dél-amerikai kontinens egyik legteljesebb, legkiforrottabb játékosa.

James rengeteg áldozatot hozott azért, hogy eljusson oda, ahol most tart. Az elején még nem mindenkit győzött meg főhősünk tehetsége, idővel azonban rájöttek az emberek, hogy kivételes lehetőségek rejlenek benne. Négy évvel ezelőtt Kolumbiát az agresszív Brazília állította meg a világbajnoki negyeddöntőben, de a torna így is James eddigi pályafutásának csúcspontja marad.

Most, Oroszországban talán összejöhet számára az, ami Brazíliában nem sikerült. A csúcsra juthat csapatával.

Persze ehhez először Anglián kéne túljutnia a dél-amerikai együttesnek, és az előzetes hírekből az derül ki, egyáltalán nem biztos, hogy James sérülése rendbe jön a találkozóig. Ám ha csak perceket is kap, akkor is megnehezítheti az angol hátvédek dolgát.

A teljes interjút elolvashatja a FourFourTwo honlapján, ide kattintva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik