Brazília: Oscar reagált a nagy botrányt okozó mondatára

Vágólapra másolva!
2018.03.13. 17:14
Mint arról beszámoltunk, Oscar, a Sanghaj SIPG labdarúgója nem került be a brazil válogatott jelenlegi keretébe. Ezt követően a brazil futballista állítólag azt mondta, nem érdekli egyáltalán a vb, ő inkább arra koncentrál, hogy pénzt keressen. Most Twitter-oldalán reagált az internetet körbejáró mondatokra.

„Nem érdekel, hogy ott leszek-e a világbajnokságon vagy sem. Kritizálnak, mert eljöttem Kínába, én pedig úgy vélem, hogy a családomra és a jövőmre gondolok. Nem szeretnék szegény lenni, amikor megöregszem, és közben arra visszagondolni, hogy mennyit játszottam egy vébén” – fogalmazott állítólag a 26 éves labdarúgó a kerethirdetés után, mondatai pedig hatalmas vihart kavartak a sportvilágban.„Nem érdekel, hogy ott leszek-e a világbajnokságon vagy sem. Kritizálnak, mert eljöttem Kínába, én pedig úgy vélem, hogy a családomra és a jövőmre gondolok. Nem szeretnék szegény lenni, amikor megöregszem, és közben arra visszagondolni, hogy mennyit játszottam egy vébén” – fogalmazott állítólag a 26 éves labdarúgó a kerethirdetés után, mondatai pedig hatalmas vihart kavartak a sportvilágban.

Oscar most hivatalos Twitter-oldalán reagált a fent megjelenő nyilatkozatra.

„Néhányan szeretnék azt a képet festeni rólam a brazil válogatottnál, hogy nem érdekel, behívnak-e vagy sem. Mindenki tudja, mennyire szeretném a nemzeti együttes mezét viselni, ezért szeretném itt megcáfolni a rólam keringő híreket” – írta a brazil.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik