Argentína: Icardi felesége belerúgott egyet Sampaoliba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.20. 09:16
null
Mauro Icardi felesége belerúgott egyet Jorge Sampaoliba (Fotó: AFP)
Wanda Nara, Mauro Icardi felesége és egyben ügynöke most először szólalt meg Jorge Sampaolival és az argentin válogatottal kapcsolatban.

 

Mint ismert, Jorge Sampaoli a májusi kerethirdetésekor sokak megdöbbenésére kihagyta az előző idényben 29 bajnoki gólig jutó Mauro Icardit az oroszországi világbajnokságra utazó játékosok névsorából – Hernán Crespo ráadásul már hetekkel korábban elmondta, hogy ez így lesz, Icardi ugyanis nem tartozik Lionel Messi közvetlen baráti körébe.

Sampaoli megkérdőjelezhető döntését az argentin válogatott kínos vb-szereplése követte, amely után most megszólalt Mauro Icardi felesége s egyben ügynöke, Wanda Nara is.

„Maurót nem lepte meg, hogy nem került be a keretbe, mivel tudta, hogy több olyan futballista is akad, akinek a 2018-as az utolsó lehetősége arra, hogy valamit elérjen, ezek a játékosok pedig meg is érdemlik, hogy ezen a tornán búcsúzzanak el a nemzeti csapattól” – idézi az infobae.com az igen diplomatikusan fogalmazó Narát.

Nara azért odaszúrt egyet Sampaolinak, aki a hírek szerint önállóan nem is hozhatott már döntést a csapattal kapcsolatban, a háttérben a labdarúgók (elsősorban Lionel Messit emlegetik) szabták meg kezdőt és a taktikát.

„Rossz volt a csapat. De ez történik, hogyha egy ilyen zárt közösségről van szó, aminek viszont szüksége van változásokra. A változáshoz azonban egy erős jellem kell a kispadra, aki jó taktikus, akinek megvan a tekintélye, képes meghozni a saját döntéseit és senki sem befolyásolhatja.”

„Én egyébként megmondtam Sampaolinak, hogy Mauróra nagy szükség van a pályán, jelenleg ugyanis ő Argentína legjobb csatára, ráadásul egy olyan személyiség, aki pozitívan hat a társaira, igazi vezér, kapitány.”

Jorge Sampaolival egyébként néhány napja közös megegyezéssel szerződést bontott a szövetség, ami az utódját illeti, az argentin sajtó öt nevet emleget: Marcelo Gallardo, Matías Almeyda, Ricardo Gareca, Mauricio Pochettino és Diego Simeone közül kerülhet ki az új kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik