Eb-selejtező: Szoboszlai, Gyökeres és CR is a hét csapatában

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.29. 13:47
null
Szoboszlai Dominik bekerült az Eb-selejtező második fordulójának álomcsapatába a Sofascore-nál (Fotó: Török Attila)
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Bulgária ellen gyönyörű szabadrúgásgólt szerző Szoboszlai Dominik is bekerült az Európa-bajnoki selejtezők második fordulójának álomcsapatába a Sofascore-nál. A legjobbak között ott van továbbá a Luxemburg ellen duplázó portugál sztár, Cristiano Ronaldo és az Azerbajdzsán elleni 5–0-s svéd győzelem során gólig és gólpasszig jutó magyar származású Viktor Gyökeres is.

A forduló legjobbja holtversenyben két védő lett, hiszen a hollandok Gibraltár elleni 3–0-s győzelméből két találattal vette ki a részét a Manchester City bal oldali védője, Nathan Aké, akihez hasonlóan az izlandi védő,Aron Gunnarsson is 10-es, azaz tökéletes értékelést kapott, de honfitársa, Jon Dagur Thorsteinssson (9.6.) és egy másik holland, Denzel Dumfries (9.1) is 9-es érték felett zárt.

A SOFASCORE ÁLOMCSAPATA AZ EB-SELEJTEZŐ MÁSODIK FORDULÓJA UTÁN
Livakovic 7.9 (Horvátország) – Dumfries 9.1 (Hollandia), Gunnarsson 10 (Izland), Burca 8.0 (Románia), Aké 10 (Hollandia) – Kovacic 8.7 (Horvátország) – Saka 8.8 (Anglia), Szoboszlai 8.5 (Magyarország), Thorsteinsson 9.6 (Izland) – Gyökeres 8.7 (Svédország), C. Ronaldo 8.5 (Portugália)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik