Ronaldóék a Margitszigetre költöznek; Rajna Miklós és a kapushullámvasút

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.04.16. 23:35
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Cristiano Ronaldo a Margitszigeten is otthon érezheti magát. A június 11-én rajtoló Eb csoportköre alatt a világ- és az Európa-bajnoki címvédő, azaz a francia és a portugál válogatott is nálunk alakítja ki a bázisát, Cristiano Ronaldo és társai információink szerint a főváros egyik legszebb pontján élvezhetik az otthonira emlékeztető pazar körülményeket. Borbola Bence és Somogyi Zsolt összeállítása.
Cristiano Ronaldo a Margitszigeten is otthon érezheti magát.
A június 11-én rajtoló Eb csoportköre alatt a világ- és az Európa-bajnoki címvédő, azaz a francia és a portugál válogatott is nálunk alakítja ki a bázisát, Cristiano Ronaldo és társai információink szerint a főváros egyik legszebb pontján élvezhetik az otthonira emlékeztető pazar körülményeket. Borbola Bence és Somogyi Zsolt összeállítása.

Válogatott hokikapusunk, Rajna Miklós fordulatos klubidény után kezdőként védte végig a Három Nemzet Tornája csütörtöki nyitó meccsét: a DVTK-nál alig tucatnyi bajnoki jutott neki, az Újpesttel negyeddöntőzött. A hullámvasutazó kapussal Kohán Gergely beszélgetett.

Átszabott ötkarikás tervek, megnövekedett költségek, mindennapi félelem. Interjúsorozatunkban arról kérdezzük olimpiai esélyeseinket és edzőiket, hogyan érinti ez az egyént. „Sokkal jobb érzés erős mezőnyben nyerni” – mondta többek között Rasovszky Kristóf Kovács Erikának.

Újra Európa tetején! Az utolsó futamon már rajthoz sem kellett állnia, annyival vezetett, pedig eredendően a dobogós helyet tűzte ki célul Berecz Zsombor. Végig kiegyensúlyozott volt, amikor kellett, megvillant, és megvédte címét. Tóth Anita beszámolója a vitorlázó Európa-bajnokságon történtekről.

Botladozó bikák. Ütközés és technikai hiba hátráltatta a Red Bullt, amely tempó alapján is jócskán elmaradt az Imolában magára találó Mercedestől. Az időmérő előtt ismét a bajnokcsapat a favorit. A Formula–1 Emilia-romagnai Nagydíjának első napjának eseményeit Zsoldos Barna foglalta össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik