Eb 2020: üzent C. Ronaldo és a németek is – Eriksenért szorít a futballvilág

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.06.12. 21:57
A teljes futballvilág Christian Eriksenért szorít. Mint ismert, a dán labdarúgó hazája finnek elleni Eb-csoportmérkőzésén összeesett a pályán, újra kellett éleszteni, majd kórházba kellett szállítani. Az esetet követően számos klub, illetve jelenlegi és korábbi játékos osztott meg támogató üzenetet a közösségi médiában.

„Forza (hajrá) Chris, gondolunk rád!" – írta Christian Eriksen klubja, az olasz Internazionale. „Forza (hajrá) Chris, gondolunk rád!" – írta Christian Eriksen klubja, az olasz Internazionale.


Dánia ellenfele, Finnország labdarúgó-szövetsége is reagált.


„Gondolataink és imáink Christian Eriksent és családját kísérik. A futballvilág egy emberként reménykedik a jó hírekben. Remélem, hamarosan újra láthatlak a pályán, Chris! Légy erős!” – a világklasszis portugál támadó, Cristiano Ronaldo ezzel a kísérőszöveggel posztolt közös képet a dán játékossal.


„Küzdj az életedért, Eriksen! Imádkozunk érted!” – írta a korábbi klasszis elefántcsontparti csatár, Didier Drogba.

„Kedves Christian Eriksen, gondolunk rád és jobbulást kívánunk!”üzentek a német válogatott tagjai, akik a dán labdarúgó kivetített fotója előtt készített közös képpel fejezték ki jókívánságaikat.

Az MLSZ is jókívánságait küldte.

Az UEFA elnöke, Aleksander Ceferin gyors és teljes felépülést kívánt Eriksennek.

„Az ilyen eseményektől mindent átértékel az életében az ember. Christiannak teljes és gyors felépülést kívánok, imádkozom érte, és családjáért, erőért és hitért. A labdarúgás egysége és a futballcsalád ereje is megmutatkozik ilyenkor. A sok jókívánság és ima segít neki és családjának átvészelni ezt az eseményt. Hallottam azt is, ahogyan mindkét csapat szurkolói a nevét skandálták. A futball gyönyörű sport és Christian csodálatosan játssza.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik