Eb 2020: „Utólag CR tűnik az idiótának” – a volt liverpooli kiakadt a portugálra

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.22. 16:16
null
Cristiano Ronaldo bámulatos trükkje nem tetszett a volt liverpoolinak (Fotó: AFP)
Mint ismert, Németország 4–2-re legyőzte Portugáliát a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. Az első félidőben Cristiano Ronaldo parádés cselt mutatott be, ám Dietmar Hamann szerint ezzel csak a német játékosokat motiválta – olvasható a givemesport.com oldalán.

 

Cristiano Ronaldo számára remekül indult a németek elleni Eb-mérkőzés: a 15. percben szerzett góljával előnyhöz juttatta Portugáliát. A klasszis csatárnak ez már a harmadik gólja volt a tornán, az önbizalmával pedig nem volt gond.

Az első félidőben Antonio Rüdigerrel szemben csinált egy pimasz esernyőcselt, majd úgy sarkalta el a labdát, hogy oda sem nézett.

Bár a futballrajongók nagy részének ez nagyon tetszett, nem mindenki volt oda CR trükkjéért. A Liverpool korábbi német középpályása, Dietmar Hamann szerint semmi értelme nem volt a Juventus csatárának trükközni.

„Nem volt értelme ezt csinálnia. Miután átemelte a labdát, úgy tett, mintha el akarná kapni, aztán elsarkalta azt és oda sem nézett. Persze tudjuk, hogy csodálatos játékos és képes ilyenekre, de számomra ez olyan, mintha lenézné az ellenfelet. Az állás egy-nulla, én pedig azt hallgatom, ahogy mindenki erről beszél. Egyébként igen, én is azt gondolom, hogy Messi mellett ő a legjobb játékos” – mondta Hamann.

CR NAGYSZERŰ CSELE

 


 

„Utólag viszont Cristiano Ronaldo tűnik az idiótának. Egy-nullánál csinálta ezt, egyértelműen bolondnak tűnik. Ha megkérdezzük a német játékosokat, biztosan megvolt a véleményük a cselről. Biztos vagyok benne, hogy még motivációt is adott Németországnak” – tette hozzá a korábbi liverpooli játékos.

Joachim Löw csapata két öngóllal hamar megfordította a mérkőzést, s a második félidei parádés játéknak köszönhetően 4–2-re megverte Portugáliát – az F-csoportban még bárki továbbjuthat, az utolsó körben Németország a mieinkkel játszik Münchenben, míg a Puskás Arénában a portugálok és a franciák küzdenek meg egymással.

JÚNIUS 23., SZERDA

FUTBALLPROGRAM

EURÓPA-BAJNOKSÁG, CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ

F-CSOPORT
21.00:
Portugália–Franciaország, Budapest (Tv: Duna Tv) – élőben az NSO-n!
21.00: Németország–MAGYARORSZÁG, München (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik