Ezen legmagasabb szintű partneri együttműködések szponzorációs jogokat tartalmaznak a 2019-es Európa-bajnoki- és a 2022-es világbajnokság európai selejtezőire, a 2019-es és 2021-es Nemzetek Ligája-döntőkre, a 2019-es és 2021-es U21-es Európa-bajnokságra, a 2022-es futsal Európa-bajnokságra és a zászlóshajót jelentő 2020-as Európa-bajnokságra is.

Az első futball Európa-bajnokság hatvanadik évfordulójának apropóján rendezendő 2020-as Eb egyedülálló torna lesz, melynek 12 különböző ország ad otthont, így minden eddiginél több ember lesz a részese.

A 2020-as Európa-bajnoki partneri lehetőségek általában több államra kiterjedő marketingmegállapodások keretében érhetőek el, ezúttal viszont egy cég az adott termék- illetve szolgáltatáskategóriákban nemzeti szinten is partner lehet a rendező országokban.

Ennek megfelelően az UEFA az alábbi kategóriák területein érdekelt cégek közül várja az érdeklődők jelentkezését a 2020-as Európa-bajnokság nemzeti szponzorainak:

– bankszektor
– biztosítási szektor
– telekommunikációs szolgáltatások és rendszerek
– humánerőforrás- és munkaerő-közvetítés
– vasút
– légi közlekedés

A fenti hat kategóriában mind a 12 országban maximum két nemzeti szponzorációs csomag lesz elérhető. Ugyanakkor az érdeklődő cégek pályázhatnak egy vagy egynél több rendező ország szponzorációs csomagjára is.

A hat kategóriára vonatkozó pályázási folyamatok hivatalosan március 27-től kezdődnek, a pályázási szándékot azonban még ezen dátum előtt kell elküldeni. A pályázati anyagokat ezt követően, legkésőbb 2019. május 10-ig kell benyújtani.

A pályázati útmutató illetve minden egyéb információ a 2020-as Európa-bajnokság nemzeti szponzorációs csomagjaival kapcsolatban a következő e-mail-címen igényelhető: sponsorship@caa11.com

További részletekről itt olvashatnak!