Eb 2020: szurkolói zóna a Városligetben az NS vendégeivel!

(S. D.)(S. D.)
Vágólapra másolva!
2021.06.08. 17:42
null
Illusztráció: NS-archív
Hivatalossá vált, hogy Budapesten is lesz hivatalos szurkolói zóna a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt. A Városligeti Műjégpálya melletti helyszínen az érdeklődők közösen szurkolhatnak a magyar csapatnak, óriáskivetítőkön követhetik az Eb összes mérkőzését. A megannyi program és szórakozási lehetőség között mindennap lesz NS-pódium is, amelyen újságírók, riporterek beszélgetnek ismert játékosokkal, edzőkkel.

Az Operatív Törzs által meghatározott legszigorúbb óvintézkedések szerint kialakított helyszín a meccseknek otthont adó Puskás Arénától alig másfél kilométernyire, impozáns környezetben várja az Eb ideje alatt mindennap a futballszurkolókat és a kikapcsolódásra vágyókat. A szabadtéri helyszínre védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni.

A szurkolói zónában családok, barátok, érdeklődők közösen szoríthatnak a magyar csapatnak, óriáskivetítőkön követhetik más válogatottak meccseit és biztonságos körülmények között tudnak egymással találkozni.

A szurkolói zóna mindennap 11 órakor nyit ki és egy órával az utolsó mérkőzés lefújása után, szünnapon pedig 22 órakor zár. A helyszínen étel- és italszolgáltatás is lesz, a közös meccsnézések mellett pedig számos szórakoztató program várja az érdeklődőket: a már említett NS-pódium (a Nemzeti Sport Budapest rendezőváros helyi támogatója) mellett lesz e-sport sarok, teqball, ügyességi akadálypálya és fotósarok is.

Az esemény ideje alatt a szervezők a szurkolói zónával kapcsolatos legfrissebb információkat, tartalmakat, valamint a részletes programot a Puskás Aréna Facebook-oldalán teszik közzé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik