Eb 2020: Southgate végre bizalmat szavaz Sanchónak – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.03. 12:46
null
A Man. United szurkolói biztosan alig várják, hogy lássák új kedvencüket (Fotó: AFP)
Anglia szombat este találkozik Ukrajnával a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Angol sajtóhírek szerint Gareth Southgate végre esélyt ad a Manchester United legújabb szupersztárjának, Jadon Sanchónak.

 

Az angol szurkolók nagy része már az Európa-bajnokság előtt a kezdőbe követelte Jadon Sanchót, ám Gareth Southgate más véleményen volt. A Manchester United szélsője eddig négy mérkőzésen mindössze hét percet kapott, az egyik csoportmeccsen a keretbe sem nevezte be a szövetségi kapitány.

A Goal értesülései szerint Southgate Ukrajna ellen végre megadja a lehetőséget a 21 esztendős futballistának. Az angolok védekezésére eddig nem lehetett panasz – Jordan Pickford még nem kapott gólt az Eb-n (!) –, most azonban úgy tűnik, 3–4–3-as felállásról 4–2–3–1-es formációra vált Anglia, így Mason Mount is a kezdő tizenegy tagja lehet.

Bár a támadófutball szerelmesei minden bizonnyal örülnek, hogy végre láthatják Sanchót, valószínűleg azért lehet a pályán az első perctől kezdve, mert az Arsenal fiatal tehetsége, Bukayo Saka megsérült a pénteki edzésen.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a másik közönségkedvenc, Jack Grealish ezúttal is csak a kispadon kezdi a találkozót.

EURÓPA-BAJNOKSÁG
NEGYEDDÖNTŐ

21.00: Ukrajna–Anglia, Róma (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik