Eb 2020: olvasóinknál a teljes dán csapat jobb, mint az angolok

Vágólapra másolva!
2021.07.08. 12:28
null
A jobbik csapat – olvasóink szerint (Fotó: AFP)
Mint ismert, a labdarúgó Európa-bajnokság második elődöntőjében Anglia 2–1-re felülmúlta Dániát és bejutott a torna döntőjébe. Olvasóink egyesével, egytől tízig terjedő skálán értékelhették a két válogatott játékosainak teljesítményét – íme, az osztályzás végeredménye!

 

SZAVAZÁS

Értékelje az angol válogatott játékosainak dánok elleni teljesítményét!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

A második elődöntő értékelése érdekes eredménnyel szolgált, ugyanis a hosszabbításban veszítő dán válogatott minden tagja jobb osztályzatot kapott olvasóinktól, mint a döntőbe kerülő angol válogatott játékosai.

SZAVAZÁS

Értékelje a dán válogatott játékosainak angolok elleni teljesítményét!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A találkozó legjobbja a dánok kapusa, Kasper Schmeichel volt olvasóinknál, s egyedül ő végzett nyolcas átlag fölött (8.63). A dánok leggyengébbje Matthias Jensen lett, de az ő 6.79-es kalkulusa is még több mint egy egésszel jobb, mint a továbbjutásról döntő, s az UEFA által a meccs emberének választott Harry Kane és a vele holtversenyben záró Raheem Sterling osztályzata (5.6-5.6).

EURÓPA-BAJNOKSÁG
ELŐDÖNTŐ

ANGLIA–DÁNIA 2–1 (1–1, 1–1, 2–1) – hosszabbítás után
London, Wembley Stadion, 64 950 néző. Vezette: Makkelie (holland)
ANGLIA: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw – K. Phillips, Rice (J. Henderson, 95.) – Saka (Grealish, 69.; Trippier, 106.), Mount (Foden, 95.), Sterling – Kane. Szövetségi kapitány: Gareth Southgate
DÁNIA: Schmeichel – A. Christensen (Andersen, 79.), Kjaer, Vestergaard (Wind, 105+1.) – Stryger Larsen (Wass, 67.), Höjbjerg, Delaney (M. Jensen, 88.), Maehle – Damsgaard (Poulsen, 67.), Braithwaite – Dolberg (Nörgaard, 67.). Szövetségi kapitány: Kasper Hjulmand
Gólszerző: Kjaer (39. – öngól), Kane (105.), ill. Damsgaard (30.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik