Eb 2020: Nem vagyunk esélytelenek, mi a magyar válogatott vagyunk! – Ligetvári Patrik

Vágólapra másolva!
2021.06.22. 11:33
Ligetvári Patrik, a Telekom Veszprém és a magyar férfi kézilabda-válogatott oszlopos tagja a Puskás Arénában élte át, ahogy a magyar labdarúgó-válogatott pontot szerez a világbajnok franciák ellen. Azt mondja, élete egyik legnagyobb élménye volt, Fiola Attila góljánál önfeledten ugrált, s úgy véli, a németek ellen sem esélytelenül lépünk pályára. A foci Eb-ről aközben beszélgetett vele az NSO Tv, hogy az Akvárium klub szurkolói teraszán kipróbálta magát a 2022-es, hazai rendezésű férfi kézilabda Eb-t népszerűsítő élményparkban. 

„Nagy szurkolója vagyok a válogatottnak, mindkét hazai mérkőzésükön kint voltam a Puskás Arénában. A franciák elleni meccs talán életem legnagyobb élménye volt. A világbajnok ellen 1–1-es döntetlen játszani nem könnyű, a németek gólt sem tudtak rúgni nekik. A hazai szurkolók miatt is nagy élmény volt, elképzeltem, milyen lesz, amikor velünk éneklik majd közösen el a magyar himnuszt a januári Eb-n” – mondta a balátlövő, aki az NSO Tv-nek azt is elmondta, hogyan ünnepelte Fiola Attila gólját.

Videónkban arról is beszél, hogy nem vagyunk esélytelenek a németek ellen sem, ahogy fogalmazott azért, mert mi a magyar válogatott vagyunk. Továbbá, azt is elmondta, ki a kedvence a csapatból, és hogyan látja Marco Rossi munkáját.

Emellett az élményparkos kalandjait is bemutatjuk, kiderül, hogy a kapuban is megállja a helyét, s kommentátornak sem lenne utolsó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik