Eb 2020: nem kell karanténba menniük Kai Havertzéknek

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.06.05. 17:32
null
Kai Havertz sem kell karanténba kerüljön (Fotó: AFP)
Nem kell karanténba mennie a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea három, illetve a döntős Manchester City egy német válogatott játékosának sem a labdarúgócsapatuk hétfői hazatérése után.

 

Oliver Bierhoff igazgató szombaton azt mondta: a győztes gólt szerző Kai Havertz, csapattársai, Timo Werner és Antonio Rüdiger, valamint a manchesteri Ilkay Gündogan is folytathatja az Eb-felkészülést Joachim Löw csapatával.

„A karanténra azért nincs szükség, mert a négy játékos a portói BL-döntő után nem tartózkodott még 24 órát sem Nagy-Britanniában” – fogalmazott Bierhoff.

A jelenleg az ausztriai Seefeldben készülő németek hétfőn Düsseldorfban a lettek ellen vívják utolsó felkészülési mérkőzésüket a kontinenstorna előtt, majd beköltöznek a csapat edzőtáborába Herzogenaurachba.

A 2014-es világbajnok nationalelf Münchenben játssza csoportmérkőzéseit a jövő pénteken kezdődő, részben budapesti Eb-n: június 15-én a vb-aranyérmes francia, június 19-én az Eb-címvédő portugál, míg június 23-án a magyar válogatott lesz az ellenfele.

A müncheni arénában 14 ezer néző szurkolhat majd a nemzeti együttesnek.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik