Eb 2020: Myrto Uzuni is Magyarországnak szurkol a tornán

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.06.10. 10:51
null
Myrto Uzuni is a magyar válogatottnak szurkol a nyári Európa-bajnokságon (Fotó: Török Attila)
Magyarországnak szurkol a nyári Európa-bajnokságon a Ferencváros albán támadója, Myrto Uzuni. A futballista a klub honlapjának mondta el, hogy igaz Albánia nem lehet ott a tornán, de Magyarország kijutása miatt is nagyon boldog.

 

„Ugyan Albánia nem jutott ki a mostani tornára, de Magyarország igen, és emiatt ugyanolyan boldog vagyok. Így, hogy Albánia nincs ott a tornán, maximálisan a magyarokért fogok szorítani, hiszen jelenleg ebben az országban élek, itt játszom, jelenleg Magyarországon zajlanak a mindennapjaim, úgy is mondhatnánk, hogy ez a második otthonom" – nyilatkozta a fradi.hu-nak a támadó. Hozzátette, hogy több csapattársa is ott van a magyar válogatottban, és reméli, hogy jól fognak szerepelni a tornán, hiszen egy családot alkotnak.

A magyar nemzeti csapat esélyeiről azt mondta, hogy a legnehezebb csoportba került, de a mentalitással ellensúlyozni tudja az egyéni különbségeket.

A válogatott mellett a futballista arról is nyilatkozott a klub honlapjának, hogy az elmúlt időszakban kisebb sérüléssel küzdött, de hat héten végre ismét teljesértékű edzést végzett. „Még szükségem van egy kis időre, hogy utolérjem magamat. Sajnos emiatt a nemzeti csapatomat sem tudtam képviselni. Örülök, hogy most már újra itt lehetek, és elkezdhetjük a munkát."

Myrto Uzuni lett a Ferencváros legjobb játékosa az elmúlt idényben a szurkolók szavazatai alapján, amiért köszönhetet mondott a szurkolóknak, hozzátéve, hogy jól esik számára a támogatásuk. „Számomra ők jelentik a fő motivációt, hiszen ha a szurkolóink elégedettek velem, az azt jelenti, hogy jól végzem a dolgomat. Ez természetesen a következő szezonra is nagy lökést ad a számomra. Nagyon boldog vagyok, még egyszer köszönöm szépen."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik