Eb 2020: miért is a legek meccse a ma esti angol–skót?

Vágólapra másolva!
2021.06.18. 11:25
null
Az angolok a skótokkal találkoznak Londonban (Fotó: AFP)
Nyugodtan lehet a legek mérkőzésének nevezni a ma esti londoni angol–skót összecsapást. Ez a futballtörténet leghosszabb múlttal rendelkező párharca, a skótok játékosai rendelkeznek a mezőnyből a legkevesebb válogatott fellépéssel és az angoloknál újra lehetőséget kaphat Jude Bellingham, a labdarúgó Európa-bajnokságok történetének eddigi legfiatalabb játékosa. A D-csoport másik találkozóján a csehek a horvátokkal mérkőznek, míg az E-csoportban a szlovákok Róbert Makkal a fedélzeten a svédek ellen növelhetik tovább a pontjaik számát, akik ellen még sosem nyertek.

 

E-CSOPORT, 2. FORDULÓ, JÚNIUS 18., 15.00, SZENTPÉTERVÁR

SVÉDORSZÁG–SZLOVÁKIA


Amíg a 2016-os tornán debütáló Szlovákia öt évvel ezelőtt elsőre bejutott a legjobb 16 közé, addig a kontinenstornákról 2000 óta egyszer sem hiányzó Svédország legutóbb 2004-ben szerepelt a kieséses szakaszban.

♦ Most mind a két csapat jól kezdte az Eb-t, hiszen a szlovákok az első fordulóban 2–1-re legyőzték a világranglistán előrébb rangsorolt lengyeleket, a svédek Sevillába kihúzták gól nélküli döntetlennel a társházigazda spanyolok otthonában. Északi szomszédaink a ferencvárosi Róbert Mak lövését követően jutottak előnyhöz, a találatot az UEFA a lengyel kapus, Wojciech Szczesny öngóljának könyvelte el, mivel a kapufáról kifelé jött a labda, ami Szczesnyről pattant be a kapuba. Karol Linetty egyenlítését követően a szlovák csapat három pontot érő találatát Milan Skriniar hét perccel azután lőtte, hogy Grzegorz Krychowiak kiállítása miatt a lengyelek emberhátrányba kerültek.

SVÉDEK ÉS SZLOVÁKOK EGYMÁS ELLEN


♦ Eddig öt alkalommal találkozott egymással a két csapat, a svédek 3 meccset nyertek meg, 2 találkozó döntetlenre végződött, a szlovákok az első diadalukra készülnek.

♦ Az ötből kettő volt tétmeccs, a 2002-es világbajnokság előtti selejtező során előbb Pozsonyban 0–0-ra végeztek, majd a solnai visszavágón Marcus Allbäck duplájával 2–0-ra a skandinávok győztek.

♦ A három barátságos találkozóból kétszer ikszeltek, a legutóbbi, 2018 októberében rendezett összecsapásuk 1–1-gyel zárult. A hazai pályán játszó svédektől John Guidetti szerzett vezetést, ezt Albert Rusnák egyenlítette ki. A szlovák válogatottat akkor ugyanúgy Stefan Tarkovic irányította, mint most, közben azonban Pavel Hapal is volt szövetségi kapitány.

♦ 2017 januárjában volt egy nem hivatalos mérkőzésük is, amelyen Abu Dzabiban Svédország 6–0-ra megverte Szlovákiát. A skandinávoknál a mostani keretből az akkor 17 éves és 113 napos Alexander Isak is eredményes volt, ezzel ő a sárga-kékek valaha volt legfiatalabb gólszerzője a válogatottban.

Svédország és Csehszlovákia négy Eb-selejtezőn találkozott, az 1980-as torna előtti selejtezőben északi szomszédaink idegenben 3–1-re, Prágában 4–1-re győztek, majd az olaszországi nyolcas döntőről bronzérmesként tértek haza. Az volt az Eb-k során az utolsó alkalom, hogy rendeztek meccset a harmadik helyért. Az 1984-es kontinensbajnokság kvalifikációjában Pozsonyban 2–2 lett az eredmény, míg Solnában 1–0-s svéd diadal született, végül egyik csapat sem jutott tovább.

SVÉDORSZÁG

♦ Annak ellenére, hogy a svédek első csoportmeccsükön ikszeltek a spanyolokkal (0–0), ritkán játszanak döntetlent. Előtte legutóbb 2019 októberében volt rá példa, ugyancsak a spanyol válogatott ellen (1–1). Tizenhét mérkőzésen át tartó döntetlenmentes sorozatuk szakadt most meg.

♦ A svédeknél koronavírus miatt a középpályás Mattias Svanberg nem szerepelhet, a betegségen szintén átesett szélső, Dejan Kulusevski viszont újra bevethető.


SZLOVÁKIA

♦ A szlovák csapat az előző hat mérkőzésén nem kapott ki, igaz, idén a lengyeleket megelőzően csak az oroszokat győzték le egy hazai vb-selejtezőn (2–1). A legutóbbi vereségüket tavaly november 18-án a csehországi NL-találkozón szenvedték el (0–2).

♦ A szlovákok keretében öt olyan játékos van, aki már a 2010-es dél-afrikai vb-n is részt vett: Vladimír Weiss, Peter Pekarík, Juraj Kucka, Dusan Kuciak és a csapatkapitány Marek Hamsík. Utóbbi a csúcstartó 127 válogatottbeli fellépésével és 26 góljával, Eb-tétmeccseken is a legtöbbször szerepelt (41 találkozó/11 gól), beleértve a selejtezőket is.

Peter Pekaríkot és Ondrej Dudát is sérülés miatt cserélték le a lengyelek ellen, de várhatóan mind a ketten ott lesznek a pályán a svédek ellen is.

♦ A szlovák válogatottnál továbbra is a bokájával bajlódó középpályás, Ivan Schranz szerepel a sérültek listáján.

SVÉD KERET
KAPUSOK: 1 – Robin Olsen
(Everton – Anglia), 12 – Karl-Johan Johnsson (Köbenhavn – Dánia), 23 – Kristoffer Nordfeldt (Genclerbirligi – Törökország)
VÉDŐK: 2 – Mikael Lustig (AIK), 3 – Victor Lindelöf (Manchester United – Anglia), 4 – Andreas Granqvist (Helsingborg), 5 – Pierre Bengtsson (Vejle – Dánia), 6 – Ludwig Augustinsson (Werder Bremen – Németország), 14 – Filip Helander (Rangers – Skócia), 16 – Emil Krafth (Newcastle United – Anglia), 18 – Pontus Jansson (Brentford – Anglia), 24 – Marcus Danielson (Talien Pro – Kína)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: 7 – Sebastian Larsson (AIK), 8 – Albin Ekdal (Sampdoria – Olaszország), 10 – Emil Forsberg (RB Leipzig – Németország), 13 – Gustav Svensson (Kuangcsou City FC – Kína), 15 – Ken Sema (Watford – Anglia), 17 – Viktor Claesson (FK Krasznodar – Oroszország), 19 – Mattias Svanberg (Bologna – Olaszország), 20 – Kristoffer Olsson (FK Krasznodar – Oroszország), 21 – Dejan Kulusevski (Juventus – Olaszország), 26 – Jens Cajuste (Midtjylland – Dánia), 22 – Robin Quaison (Mainz – Németország)
TÁMADÓK: 9 – Marcus Berg (FK Krasznodar – Oroszország), 11 – Alexander Isak (Real Sociedad – Spanyolország), 25 – Jordan Larsson (Szpartak Moszkva – Oroszország)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Janne Andersson

SZLOVÁK KERET
KAPUSOK:
1 – Martin Dúbravka (Newcastle – Anglia), 12 – Dusan Kuciak (Lechia Gdansk – Lengyelország), 23 – Marek Rodák (Fulham – Anglia)
VÉDŐK: 2 – Peter Pekarík (Hertha BSC – Németország), 5 – Lubomír Satka (Lech Poznan – Lengyelország), 3 – Denis Vavro (Huesca – Spanyolország), 14 – Milan Skriniar (Internazionale – Olaszország), 15 – Tomás Hubocan (Omonia Nicosia – Ciprus), 24 – Martin Koscelník (Slovan Liberec – Csehország), 4 – Martin Valjent (Mallorca – Spanyolország), 16 – Dávid Hancko (Sparta Praha – Csehország)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: 17 – Marek Hamsík (IFK Göteborg – Svédország), 22 – Stanislav Lobotka (Napoli – Olaszország), 13 – Patrik Hrosovsky (Genk – Belgium), 19 – Juraj Kucka (Parma – Olaszország), 8 – Ondrej Duda (1. FC Köln – Németország), 11 – Bénes László (Augsburg – Németország), 25 – Jakub Hromada (Slavia Praha), 6 – Ján Gregus (Minnesota United – Egyesült Államok)
TÁMADÓK: 21 – Michal Duris (Omonia Nicosia – Ciprus), 9 – Róbert Bozeník (Feyenoord – Hollandia), 20 – Róbert Mak (FERENCVÁROSI TC), 7 – Vladimír Weiss (Slovan Bratislava), 18 – Lukás Haraslín (Sassuolo – Olaszország), 10 – Tomás Suslov (Groningen – Hollandia), 26 – Ivan Schranz (Jablonec – Csehország)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Stefan Tarkovic

E-CSOPORT (SEVILLA, SZENTPÉTERVÁR)
Június 14., hétfő, 18.00
Szentpétervár
Lengyelország–Szlovákia1–2
Június 14., hétfő, 21.00
Sevilla
Spanyolország–Svédország0–0
Június 18., péntek, 15.00
Szentpétervár
Svédország–Szlovákia
Június 19., szombat, 21.00
Sevilla
Spanyolország–Lengyelország
Június 23., szerda, 18.00
Sevilla
Szlovákia–Spanyolország
Június 23., szerda, 18.00
Szentpétervár
Svédország–Lengyelország
AZ ÁLLÁS
1. Szlovákia 1 1 2–1 +1 3
2. Spanyolország 1 1 0–0 0 1
2. Svédország 1 1 0–0 0 1
4. Lengyelország 1 1 1–2 –1 0

 

D-CSOPORT, 2. FORDULÓ, JÚNIUS 18., 18.00, GLASGOW

HORVÁTORSZÁG–CSEHORSZÁG


A horvátok az angolok elleni 1–0-s vereséggel nyitottak, míg a csehek Patrik Schick duplájával 2–0-ra legyőzték a skótokat.

HORVÁTOK ÉS CSEHEK EGYMÁS ELLEN

♦ Mindössze háromszor kerültek egymással szembe, egyszer a horvátok győztek, a további két találkozójuk döntetlen lett, a csehek még nyeretlenek.

♦ A háromból egy meccsük ment igazán komoly tétre, szinte napra pontosan öt évvel ezelőtt, 2016. június 17-én a franciaországi Eb-n, Saint-Étienne-ben 2–2-es döntetlent játszottak. Akkor is a D-csoport 2. fordulójában rendezték az összecsapást, amelyen Ivan Perisic, majd Ivan Rakitic góljával 2–0-ra elhúztak a horvátok, ám a csehek hatalmas hajrával az utolsó negyedórában Milan Skoda találatával, majd Tomás Necid tizenegyesből szerzett góljával döntetlenre mentették a meccset.

♦ A rendes játékidőben az egyetlen horvát győzelem 2011 februárjában Pulában született, amikor Slaven Bilic csapata barátságos meccsen 4–2-re diadalmaskodott, többek között Nikola Kalinic duplájának köszönhetően. Sime Vrsaljko, az Atlético Madrid védője csereként állt be és ez volt az első mérkőzése a válogatottban.

♦ A két válogatott először 1996 decemberében egy semleges helyszínen, a marokkói Casablancában csapott össze, ahol a II. Hasszán Király Kupa döntőjét 1–1 után a tizenegyespárbajban 4–1-re nyert meg a horvát válogatott.

HORVÁTORSZÁG

Horvátország Anglia ellen (0–1) most először vesztette el bemutatkozó mérkőzését az Európa-bajnokságok történetében. A tavaly szeptember óta lejátszott 14 találkozójából ez volt a nyolcadik, amelyet elbukott, 4 győzelem és 2 döntetlen mellet. Igaz, a Nemzetek Ligájában olyan ellenfelei voltak még, mint a világbajnok Franciaország, az Eb-címvédő Portugália, továbbá Svédország. Legfeljebb a szlovénok elleni kudarc lóg ki a sorból.

Ivan Perisic az örmények elleni június 1-jei felkészülési találkozón (1–1) góllal ünnepelte a 100. válogatottságát, ő lett a kilencedik horvát játékos, akinek ez sikerült. A csúcstartó a csapatkapitány Luka Modric 138 fellépéssel.

♦ Az izomsérüléssel küszködő védő, Dejan Lovren játékára továbbra sem lehet számítani.

CSEHORSZÁG


♦ A csehek a skótok elleni 2–0-s sikerükkel véget vetettek az Eb-döntőbeli négymeccses nyeretlenségi sorozatuknak. Előtte legutóbb 2012-ben a csoportküzdelmek harmadik körében Lengyelországot győzték le 1–0-ra.

Patrik Schick duplája még csak a harmadik volt Csehország eddigi Eb-döntős történetében. Korábban Vladimír Smicer 2000-ben és Milan Baros 2004-ben volt képes hasonló teljesítményre, érdekesség, hogy mind a ketten Dánia ellen vitték véghez a bravúrt.

♦ Patrik Schick a második találatánál 45.4 méterről ívelt a skót kapuba, ezzel most már az ő nevéhez fűződik a kontinenstornák döntőinek legtávolabbról elért gólja.

HORVÁT KERET
KAPUSOK:
1 – Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb), 12 – Lovre Kalinic (Hajduk Split), 23 – Simon Sluga (Luton – Anglia)
VÉDŐK: 2 – Sime Vrsaljko (Atlético Madrid – Spanyolország), 21 – Domagoj Vida (Besiktas – Törökország), 22 – Josip Juranovic (Legia Warszawa – Lengyelország), 6 – Dejan Lovren (Zenit – Oroszország), 5 – Duje Caleta-Car (Olympique Marseille – Franciaország), 3 – Borna Barisic (Rangers – Skócia), 16 – Mile Skoric (NK Osijek), 25 – Josko Gvardiol (Dinamo Zagreb), 24 – Domagoj Bradaric (Lille – Franciaország)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: 10 – Luka Modric (Real Madrid – Spanyolország), 11 – Marcelo Brozovic (Internazionale – Olaszország), 19 – Milan Badelj (Genoa – Olaszország), 8 – Mateo Kovacic (Chelsea – Anglia), 13 – Nikola Vlasic (CSZKA Moszkva – Oroszország), 15 – Mario Pasalic (Atalanta – Olaszország), 26 – Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb)
TÁMADÓK: 20 – Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb), 4 – Ivan Perisic (Internazionale – Olaszország), 9 – Andrej Kramaric (Hoffenheim – Németország), 7 – Josip Brekalo (Wolfsburg – Németország), 17 – Ante Rebic (Milan – Olaszország), 18 Mislav Orsic (Dinamo Zagreb), 14 – Ante Budimir (Osasuna – Spanyolország)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Zlatko Dalic

CSEH KERET
KAPUSOK:
23 – Tomás Koubek (Augsburg – Németország), 1 – Tomás Vaclík (Sevilla – Spanyolország), 16 – Ales Mandous (Olomouc)
VÉDŐK: 3 – Ondrej Celustka (Sparta Praha), 18 – Jan Boril (Slavia Praha), 2 – Pavel Kaderábek (Hoffenheim – Németország), 6 – Tomás Kalas (Bristol City – Anglia), 22 – Ales Mateju (Brescia – Olaszország), 5 – Vladimír Coufal (West Ham United – Anglia), 17 – David Zima (Slavia Praha), 4 – Jakub Brabec (Viktoria Plzen)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: 14 – Jakub Jankto (Sampdoria – Olaszország), 7 – Antonín Barák (Hellas Verona – Olaszország), 15 – Tomás Soucek (West Ham United – Anglia), 9 – Tomás Holes (Slavia Praha), 12 – Lukás Masopust (Slavia Praha), 21 – Alex Král (Szpartak Moszkva – Oroszország), 8 – Vladimír Darida (Hertha BSC – Németország), 13 – Petr Sevcík (Slavia Praha), 25 – Jakub Pesek (Slovan Liberec), 26 – Michal Sadílek (PSV Eindhoven – Hollandia)
TÁMADÓK: 11 – Michael Krmencík (PAOK – Görögország), 24 – Tomás Pekhart (Legia Warszawa – Lengyelország), 10 – Patrik Schick (Bayer Leverkusen – Németország), 20 – Matej Vydra (Burnley – Anglia), 19 – Adam Hlozek (Sparta Praha)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Jaroslav Silhavy

D-CSOPORT, 2. FORDULÓ, JÚNIUS 18., 21.00, LONDON

ANGLIA–SKÓCIA


♦ Az angolok a horvátok elleni 1–0-s sikerükkel megtörték a rossz sorozatukat és a kilencedik próbálkozásukra végre győzelemmel kezdték az Európa-bajnokságot. Előtte ötször döntetlennel, háromszor vereséggel indítottak. A nagy nemzetközi tornára 23 éves szünet után visszatérő skótok nem tudtak élni a hazai pálya előnyével és a rajton 2–0-s vereséget szenvedtek a csehektől.

ANGOLOK ÉS SKÓTOK EGYMÁS ELLEN

♦ Válogatott szinten ez a futballtörténet leghosszabb múltra visszatekintő párharca. A feljegyzések szerint a két ország csapata először egy esztendő híján 150 évvel ezelőtt, 1872. november 30-án mérkőzött meg egymással, a Glasgow-ban rendezett találkozón nem esett gól. Azóta összesen 114 meccset játszottak, 48 zárult angol győzelemmel, 41 skót sikerrel, 25 pedig döntetlennel. A gólkülönbség 203–174 az angolok javára.

♦ Érdekesség, hogy akkor is egy csoportba kerültek, amikor 1996-ban Anglia szólóban rendezte az Európa-bajnokságot. Ráadásul azon a 2–0-s angol sikert hozó meccsen esett a kontinenstornák egyik legszebb gólja, amelyet Paul Gascoigne lőtt. Rajta kívül Alan Shearer talált be a skótok kapujába.

♦ A két válogatott legutóbb öt évvel ezelőtt, a 2018-as világbajnokság kvalifikációja során csapott össze a Wembleyben. 2016. november 11-én Daniel Sturridge, Adam Lallana és Gary Cahill góljával Anglia 3–0-ra győzött. 2017 júniusában Glasgow-ban úgy végeztek 2–2-re, hogy a skótoktól Leigh Griffiths duplázott, majd az angolok Harry Kane góljával a 93. percben egyenlítettek.

♦ A Wembleyben lejátszott 32 mérkőzésükből 18-at nyertek meg az angolok és csak kilencet a skótok. A futball londoni szentélyében az előző 15 találkozójukból egy sem végződött döntetlenre, 11 hozott angol, négy skót sikert.

♦ Összességében az angolok négy meccs óta veretlenek a skótokkal szemben, a legutóbbi skót győzelem 1999 novemberében született, amikor Eb-pótselejtezőn Don Hutchison találatával 1–0-ra nyertek a Wembleyben. Más kérdés, hogy a 2000-es kontinenstornára így is az angolok jutottak ki, mert előtte négy nappal Glasgow-ban Paul Scholes góljaival 2–0-ra diadalmaskodtak.

ANGLIA

Raheem Sterling Horvátország elleni győztes gólja pályafutása során nemzeti színekben a 15. találata volt (a 62. A-válogatott meccsén). Ezekből 13-at a legutóbbi 17 fellépésén ért el.

♦ Miután Jude Bellingham Harry Kane helyett csereként pályára lépett a horvátok elleni Eb-csoportmérkőzés 82. percében, 17 évesen és 349 naposan ő lett az Európa-bajnokságok történetének legfiatalabb játékosa. A rekordot eddig a holland Jetro Willems tartotta, aki 2012-ben 18 éves és 71 napos volt, amikor beállították.

SKÓCIA

A csehek elleni csoportmeccsét 2–0-ra elveszítő Skócia 2021-ben először kapott ki, és ezzel véget ért az ötmeccses veretlenségi szériája. Ezt megelőzően tavaly november 18-án az izraeli Nemzetek Ligája-találkozóján maradt alul 1–0-ra.

♦ Az egész Eb-mezőnyből a skótoknak van a legkevesebb nemzetközi tapasztalatuk. A keret 26 játékosa összesen 498 válogatottbeli fellépést tud felmutatni, ez átlagban 19.1 szereplést jelent. A 38 éves kapus, Craig Gordon az egyetlen, aki 50-nél több válogatottsággal rendelkezik, a mai lehet neki az 58. A skótok játékosai szerezték összességében a legkevesebb gólt, szám szerint 36-ot, csak John McGinn az, aki tudott már duplázni nemzeti színekben.

♦ A koronavírusos John Fleckkel továbbra sem számolhat Steve Clarke szövetségi kapitány.

ANGOL KERET
KAPUSOK: 23 – Sam Johnstone (West Bromwich Albion), 1 – Jordan Pickford (Everton), 13 – Aaron Ramsdale (Sheffield United)
VÉDŐK: 21 – Ben Chilwell (Chelsea), 16 – Conor Coady (Wolverhampton), 24 – Reece James (Chelsea), 6 – Harry Maguire (Manchester United), 15 – Tyrone Mings (Aston Villa), 3 – Luke Shaw (Manchester United), 5 – John Stones (Manchester City), 12 – Kieran Trippier (Atlético Madrid – Spanyolország), 2 – Kyle Walker (Manchester City), 22 – Ben White (Brighton)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: 26 – Jude Bellingham (Borussia Dortmund – Németország), 8 – Jordan Henderson (Liverpool), 19 – Mason Mount (Chelsea), 14 – Kalvin Phillips (Leeds), 4 – Declan Rice (West Ham United)
TÁMADÓK: 18 – Dominic Calvert-Lewin (Everton), 20 – Phil Foden (Manchester City), 7 – Jack Grealish (Aston Villa), 9 – Harry Kane (Tottenham), 11 – Marcus Rashford (Manchester United), 25 – Bukayo Saka (Arsenal), 17 – Jadon Sancho (Borussia Dortmund – Németország), 10 – Raheem Sterling (Manchester City)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Gareth Southgate

SKÓT KERET
KAPUSOK: 12 – Craig Gordon
(Hearts), 1 – David Marshall (Derby – Anglia), 21 – Jon McLaughlin (Rangers)
VÉDŐK: 3 – Andrew Roberston (Liverpool – Anglia), 5 – Grant Hanley (Norwich City – Anglia), 26 – Scott McKenna (Nottingham Forest), 6 – Kieran Tierney (Arsenal – Anglia), 2 – Stephen O'Donnell (Motherwell), 15 – Declan Gallagher (Motherwell), 16 – Liam Cooper (Leeds United – Anglia), 24 – Jack Hendry (Oostende – Belgium), 13 – Greg Taylor (Celtic), 22 – Nathan Patterson (Rangers)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: 7 – John McGinn (Aston Villa – Anglia), 8 – Callum McGregor (Celtic), 17 – Stuart Armstrong (Southampton – Anglia), 4 – Scott McTominay (Manchester United – Anglia), 14 – John Fleck (Sheffield United – Anglia), 23 – Billy Gilmour (Chelsea – Anglia), 18 – David Turnbull (Celtic)
TÁMADÓK: 25 – James Forrest (Celtic), 11 – Ryan Christie (Celtic), 20 – Ryan Fraser (Newcastle United – Anglia), 9 – Lyndon Dykes (QPR – Anglia), 10 – Ché Adams (Southampton – Anglia), 19 – Kevin Nisbet (Hibernian)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Steve Clarke

D-CSOPORT (LONDON, GLASGOW)
Június 13., vasárnap, 15.00
London
Anglia–Horvátország1–0
Június 14., hétfő, 15.00
Glasgow
Skócia–Csehország0–2
Június 18., péntek, 18.00
Glasgow
Horvátország–Csehország
Június 18., péntek, 21.00
London
Anglia–Skócia
Június 22., kedd, 21.00
Glasgow
Horvátország–Skócia
Június 22., kedd, 21.00
London
Csehország–Anglia

 

AZ ÁLLÁS
1. Csehország 1 1 2–0 +2 3
2. Anglia 1 1 1–0 +1 3
3. Horvátország 1 1 0–1 –1 0
4. Skócia 1 1 0–2 –2 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik