Eb 2020: Michael Boris elmondta, hogyan nyerhetünk a németek ellen

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2021.06.13. 13:49
A legutóbb az MTK-t irányító Michael Boris korábban dolgozott a magyar U19-es és az U21-es válogatottal is, az Eb-keretünkben több olyan játékos is szerepel, akiről már akkor azt gondolta, biztosan felnőttválogatott lesz. Róluk is esik szó a videónkban, ahogy azt is körbejárjuk, mi vezethet eredményre a németek ellen, mire alapozza, hogy Marco Rossi csapata meglepetést szerezhet a legnehezebbnek mondható F-csoportban. Ez a csapatunk!  – német szemmel.

„A magyar válogatottnak ugyanazt kell tennie a németek ellen, amit az északmacedónok csináltak: meg kell lepni valamivel az ellenfelet” – mondta Michael Boris arra utalva, hogy a nationalelf a márciusi vb-selejtezőn 2–1-re kikapott esélytelennek tartott ellenfelétől, Észak-Macedóniától. Hozzátette, nem hiszi, hogy ez azért a közeljövőben újra megtörténne, a németeknek egyébként is maximálisan koncentráltnak kell lenniük az Eb-n, mert 83 millió szövetségi kapitány figyeli minden lépésüket.

Videónkból kiderül, mire alapozza, hogy Marco Rossi csapata képes lehet meglepetést szerezni a csoportjában. Arról is beszél, hogyan látja a Joachim Löw által irányított német válogatott esélyeit az Eb-n, s kitér azokra a magyar játékosokra is, akikkel még együtt dolgozott korábban az U21-es válogatottnál.

NÉMETORSZÁG EB-KERETE
KAPUSOK: Bernd Leno(Arsenal – Anglia),Manuel Neuer(Bayern München),Kevin Trapp(Eintracht Frankfurt)
VÉDŐK: Matthias Ginter(Mönchengladbach),Robin Gosens(Atalanta – Olaszország),Christian Günter(Freiburg),Marcel Halstenberg(RB Leipzig),Mats Hummels(Borussia Dortmund),Lukas Klostermann(RB Leipzig),Robin Koch(Leeds United – Anglia),Antonio Rüdiger(Chelsea – Anglia),Niklas Süle(Bayern München)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Emre Can(Borussia Dortmund),Serge Gnabry(Bayern München),Leon Goretzka(Bayern München),Ilkay Gündogan(Manchester City – Anglia),Kai Havertz(Chelsea – Anglia),Jonas Hofmann(Mönchengladbach),Joshua Kimmich(Bayern München),Toni Kroos(Real Madrid – Spanyolország)
TÁMADÓK: Jamal Musiala(Bayern München),Thomas Müller(Bayern München),Florian Neuhaus(Mönchengladbach),Leroy Sané(Bayern München),Kevin Volland(Monaco – Franciaország),Timo Werner(Chelsea – Anglia)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Joachim Löw

F-CSOPORT (BUDAPEST, MÜNCHEN)
Június 15., kedd, 18.00
Budapest
Magyarország–Portugáliax–x
Június 15., kedd, 21.00
München
Franciaország–Németországx–x
Június 19., szombat, 15.00
Budapest
Magyarország–Franciaországx–x
Június 19., szombat, 18.00
München
Portugália–Németországx–x
Június 23., szerda, 21.00
Budapest
Portugália–Franciaországx–x
Június 23., szerda, 21.00
München
Németország–Magyarországx–x
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik