Minden bizonnyal telt házas mérkőzések lesznek a Puskás Arénában (Fotó: Török Attila)

 

Több jegyértékesítési időszak is már korábban lezárult, ettől függetlenül lehet majd még belépőhöz jutni. Miután csütörtök éjjel teljessé vált az Európa-bajnokság mezőnye, a hivatalos jegyértékesítési portálon újabb információk jelentek meg a tikettvásárlások kapcsán.

„Jelenleg nem lehet jegyeket venni. Jegyvásárlással kapcsolatos további információ 2021-ben lesz elérhető, beleértve a novemberi playoffmérkőzéseken kvalifikáló Észak-Macedónia, Magyarország, Skócia és Szlovákia szurkolóinak is” – olvasható. Hozzáteszik: javasolják, hogy rendszeresen látogassanak el a drukkerek a hivatalos jegyértékesítési oldalra, ahol első kézből tájékozódhatnak a jövőbeni jegyvásárlási lehetőségekről.

A magyar válogatott a Puskás Arénában június 15-én az Európa-bajnok Portugáliával, míg június 19-én a világbajnok Franciaországgal mérkőzik meg a csoportkörben. Továbbá lesz egy nyolcaddöntő is Budapesten, június 27-én. Ami biztos, hogy a C-csoport (Ausztria, Észak-Macedónia, Hollandia, Ukrajna) első helyezettje lesz az egyik résztvevője ennek a mérkőzésnek, a másik csapat kilétét a csoportmeccsek eredményei határozzák meg.

A további jegyértékesítést befolyásolja, hogy végül hány országban rendezik majd meg az Eb-t, valamint hogy lehetnek-e majd nézők, és ha igen, akkor hány százalékos kihasználtsággal tölthetik meg a stadionokat. Minderre legkorábban jövőre kapunk választ.