Eb 2020: Ez a magyar válogatott bármit elérhetett volna – Kardos József

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2021.07.03. 17:39
null
Kardos Józsefnek nagyot tetszett a magyar válogatott (Fotó: Földi Imre)
Szombaton Kardos József volt a vendég a városligeti szurkolói zóna NS-pódiumán. A 33-szoros válogatott játékos az Újpesti Dózsában lett élvonalbeli labdarúgó, a válogatott egyik alapembere volt az 1986-os világbajnokságon. Edvi László, a Mandiner sportrovatának munkatársa beszélgetett vele.

Kardos Józsefnek nagyon tetszett a magyar válogatott teljesítménye az Európa-bajnokságon.

„Ezt a válogatottat lehet szeretni. Tetszett, hogy szereztünk két pontot, nagyon kevésen múlt a továbbjutás. Ez a válogatott bármit elérhetett volna, ha mégis sikerül. Megérdemeltük volna a nyolcaddöntőt. Úgy álltam fel a televízió képernyője elől, hogy a fiúk mindent megtettek, és volt benne minőség is. Ez nagyon fontos.”

„Bevallom, arra tippeltem, hogy a csoportunkból nyeri meg valamelyik válogatott az Európa-bajnokságot. Úgy láttam, hogy néhány csapat elég tompán érkezett a kontinensbajnokságra.”

A magyar válogatott teljesítménye mellett jó volt látni az ukránok küzdőszellemét és a svájciakat is. Az olaszok játéka kellemes meglepetést jelentett, az edző együtt van a csapattal. Ami az olasz–spanyol elődöntőt illeti, a spanyolok jó focit játszanak, de elöl kissé vékonyak Moratával. Az olasz gárda esélyesebb nálam.”

A TELJES INTERJÚ

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik