Eb 2020: Eriksent kiengedték a kórházból, már a dánok edzésén is járt

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.06.18. 18:34
null
A rengeteg jókívánság sokat jelent Eriksen számára (Fotó: AFP)
A Dán Labdarúgó-szövetség megerősítette, hogy Christian Eriksent kiengedték a kórházból, s már csapata pénteki edzésén is ott lehetett.

Péntek délután egybehangzó sajtóhírek jelentek meg róla, majd a Dán Labdarúgó-szövetség is megerősítette, hogy a Dánia–Finnország Európa-bajnoki csoportmérkőzésen összeeső,majd kórházba szállított Christian Eriksen elhagyhatta a koppenhágai egészségügyi létesítményt.

A dán szövetség közlése szerint Eriksen csapata pénteki edzésén is ott volt Helsingörben, s megnézte a társait, majd üzent is az érte szurkolóknak:

Köszönöm nektek a rengeteg jókívánságot, elképesztő és felfoghatatlan érzés számomra, hogy ennyien mellettem álltok. Az operáció jól ment, a helyzethez képes pedig jól vagyok. Fantasztikus érzés volt újra látni a társaimat, főleg a tegnapi, remek teljesítményük után. Mondanom sem kell, mennyire fogok nekik szurkolni hétfőn az oroszok ellen” mondta Eriksen a dán szövetség közlése szerint.

Arról már tegnap beszámoltunk, hogy az orvosok úgy döntöttek, Eriksennek beültethető defibrillátorra van szüksége. A műtétet azóta sikeresen végrehajtották, ezért hagyhatta el a 29 éves dán a kórházat.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik