Eb 2020: elfogyott az összes jegy a magyar válogatott mérkőzéseire

Vágólapra másolva!
2021.05.05. 20:08
null
A magyar válogatott telt ház előtt játszhatja a hazai Eb-mérkőzéseit a Puskás Arénában (Fotó: Török Attila)
Szerda délután ismét elindult a jegyértékesítés a magyar szurkolók számára a közelgő labdarúgó Európa-bajnokságra: az érdeklődés olyan hatalmas volt, hogy rövid időn belül elfogyott az összes jegy. Az újranyitással kapcsolatban a Facebook-oldalunkon kérdeztük meg olvasónk véleményét, s bár sokan sikerrel jártak, az összkép vegyes lett.

Az MLSZ szerda reggel számolt be az újabb jegyvásárlási lehetőségről, részletesen ismertetve a lépéseket. A bejelentés szerint délután 14 órától lehetett hozzájutni a belépőkhöz, ám aki résen volt, ennél korábban is elindíthatta a folyamatot: az UEFA értékesítési oldalán már néhány perccel 14 óra előtt ki lehetett választani a kívánt jegyeket, s bár ezt követően bizonyos ideig várakoztatott a rendszer, a hozzáférés engedélyezése után végig lehetett menni a vásárlási folyamaton.

Olvasóink több mint 200 hozzászólást írtak – ez a szám folyamatosan növekszik – ahhoz a bejegyzéshez, amelyben arról érdeklődtünk, hogy mik a tapasztalataik a vásárlással kapcsolatban. Sokan örömüket fejezték ki, hogy sikerült jegyet, jegyeket szerezni a magyar válogatott mérkőzéseire, de emellett bőven voltak olyanok, akik nem jártak sikerrel. A leggyakoribb panaszok között volt a rendszer lassú betöltése, a hibaüzenetekkel egybekötött összeomlás és a hosszas, hiábavaló várakozás – egyik olvasónk kreatívan megjegyezte, hogy „a vakcina időpontfoglalás profibban volt megcsinálva”.

A jegy nélkül maradtak közül néhányan eladó belépők iránt érdeklődtek a bejegyzés alatt – ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy az UEFA szabályzata szerint a jegyek átruházása vagy harmadik személynek történő eladása nem engedélyezett.

A hivatalos jegyeladó platform sokaknak szomorú üzenete
A hivatalos jegyeladó platform sokaknak szomorú üzenete

A Nemzeti Sport megkereste a Magyar Labdarúgó-szövetséget a szerdán áruba bocsátott jegyek mennyiségéről érdeklődve, és azt a választ kaptuk, hogy mivel a jegyértékesítés az UEFA égisze alatt zajlott, erről nincs információjuk. Értesüléseink szerint 8-10 000 belépő várt gazdára szerdán, a jegyértékesítés utolsó fázisában, és az olvasói visszajelzések alapján minden bizonnyal mind el is fogyott. Nem sokkal később az UEFA oldalán is megjelent egy tájékoztatás, miszerint a nagy érdeklődésre való tekintettel a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseire a jegyek már elfogytak, így a lemaradóknak sajnos nem lesz újabb lehetőségük.

A HOZZÁSZÓLÁSOKAT MEGTEKINTHETI AZ ALÁBBI BEJEGYZÉSRE KATTINTVA

EURÓPA-BAJNOKSÁG
AZ F-CSOPORT (BUDAPEST, MÜNCHEN) PROGRAMJA
Június 15., kedd, 18.00
Budapest
Magyarország–Portugália
Június 15., kedd, 21.00
München
Franciaország–Németország
Június 19., szombat, 15.00
Budapest
Magyarország–Franciaország
Június 19., szombat, 18.00
München
Portugália–Németország
Június 23., szerda, 21.00
Budapest
Portugália–Franciaország
Június 23., szerda, 21.00
München
Németország–Magyarország
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik