Christian Eriksent támogatásáról biztosította klubcsapata, az Inter
Eriksent támogatásáról biztosította klubcsapata, az Inter (Fotó: AFP)

 

„Június 12. óta számláljuk a napokat, amelyek annyira hosszúnak tűntek, és az események felfoghatatlanok voltak számunkra. Azt hittük, hogy ez csak egy rossz álom, de szerencsére még a legrosszabb álmokból is felébredünk egyszer” – kezdte a közleményt az Inter.

„Tiszteletből nem szólaltunk meg az elmúlt napokban, de egy pillanat sem telt el úgy, hogy ne gondoltunk volna Christianra, és csak akkor nyugodtunk meg igazán, amikor a játékosunkat kiengedték a kórházból.”

„Elképesztő volt látni, hogy csapattársaid, Romelu Lukaku és Asraf Hakimi a pályán mutatták ki mérhetetlen szeretetüket feléd, s hasonlóképp cselekedett az egész világ. Megannyi mérkőzésen mutatták ki együttérzésüket a szurkolók és az Európa-bajnokság szervezői, például a Dánia–Belgium meccsen is, amelyen hatalmas tízes mezszámot feszítették ki a Te tiszteletedre. A borzongást és a félelmet a megnyugvás váltotta fel az elmúlt napokban.”

„Ezek a pillanatok szívből jöttek, és a legerősebb támogatásról adtak tanúbizonyságot Christian Eriksennek. Hajrá Chris, az Inter és a szurkolói veled vannak!”zárta szívből szóló üzenetét a milánói együttes.