Eb 2020: az Inter ultrái molinón méltatják az életet mentő Milan-játékost

BALÁZS DÁVIDBALÁZS DÁVID
Vágólapra másolva!
2021.06.14. 12:30
null
Simon Kjaer minden tiszteletet megérdemel! (Fotó: AFP)
Az olasz Internazionale ultrái transzparensen üzentek az AC Milan életet mentő játékosának, Simon Kjaernek, akinek a gyors közbeavatkozása is kellett ahhoz, hogy az orvosok megmentsék a pályán összeeső Christian Eriksen életét.

 

„Tiszteletet Simon Kjaernek! Nagyszerű ember és kapitány– üzenik az Inter ultrái. – Christian, mindig melletted leszünk!”


Mint ismert,a szombati Dánia–Finnország Eb-meccsentörténtekután a dánok csapatkapitánya, a Milanban futballozó Simon Kjaer gyors közbeavatkozása is kellett ahhoz, hogy az orvosok megmentsék Christian Eriksen életét.

Miután a dánok tízese összeesett a pályán, Kjaer rohant oda hozzá, s társa nyelvét félretolva szabaddá tette a légutait – megakadályozva ezzel, hogy Eriksen lenyelje a nyelvét. A Milan játékosa ezt követően arra kérte társait, hogy állják körbe Eriksent, ameddig ellátják.

Kjaer ezután – Kasper Schmeichellel együtt – Eriksen feleségét, Sabrinát próbálta nyugtatni, vigasztalni. A történteket követően a Milan játékosa nem is tudta folytatni a játékot, a finnek gólja után nem sokkal cserét kért.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik