Eb 2020: Arjen Robben visszatérne a holland válogatottba

Vágólapra másolva!
2021.05.10. 14:13
null
Arjen Robben szívesen visszatérne a holland válogatottba (Fotó: AFP)
Arjen Robbennek az az álma, hogy a nyári Európa-bajnokságon ott lehet majd a holland labdarúgó-válogatottban – írja az MTI.

 

A 37 éves szélső azután nyilatkozott erről, hogy a hétvégén nyolc hónapja először lépett pályára kezdőként a Groningen színeiben a holland bajnokságban. A vb-ezüst- és bronzérmes Robben a meccs egyik legjobbja volt, az Emmen elleni 4–0-s sikerből két gólpasszal vette ki a részét. Lecseréléséig 80 percet töltött a pályán, ami legtöbb azóta, hogy tavaly visszatért egy évvel korábbi visszavonulása után és a Groningenhez igazolt.

„Ha hívna, biztos, hogy igent mondanék – válaszolta arra az újságírói kérdésre, mit szólna Frank de Boer szövetségi kapitány esetleges hívására. – Persze realistának kell maradni. Ehhez megfelelő erőállapotba kellene kerülni és többletet kellene jelenteni a csapatnak. Majd meglátjuk.”

A Bayern München, a Real Madrid és a Chelsea korábbi sztárja 2017 októberében játszotta eddigi utolsó mérkőzését a holland válogatottban, amelyben összesen 96 alkalommal lépett pályára.

Frank de Boer várhatóan a hét második felében jelöli ki bő keretét a június 11-én rajtoló Eb-re, melyen a hollandok Ukrajnával, Ausztriával és Észak-Macedóniával szerepelnek egy csoportban.

(MTI)

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik