Anglia: Pickford bulival heverte ki az Eb-döntőben elszenvedett kudarcot – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.16. 19:12
Az angol válogatott Jordan Pickford bulit tartott az Európa-bajnokság döntője után. Bár a kapus két tizenegyest is kivédett az Olaszország elleni szétlövésben, végül Jorginhóék ünnepelhettek a végén. Az Everton labdarúgója azért már jobban van a fájó kudarc után, a partin készült videó is ezt igazolja.

Az angol válogatott sokáig vezetett az Eb-döntőben, ám Leonardo Bonucci góljával végül kiegyenlített Olaszország. A csapatok nem tudták eldönteni a trófea sorsát sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban.

A tizenegyespárbajban aztán Jordan Pickford nagyszerűen védett, Andrea Belotti és Jorginho lövését is hárította. Csakhogy hiába parádézott az Everton kapusa, az angol fiatalok nem bírták a nyomást – Sancho, Rashford és Saka is hibázott –, így Roberto Mancini együttese hódította el a trófeát.

Bár Pickfordot sajnálhatjuk – az egész Eb-n csupán két gólt kapott, és végig stabil pontja volt az angol védelemnek –, úgy tűnik, ő már egészen jól érzi magát.

A 27 éves kapusról egy videó került ki az internetre, amin egy buliban szórakozik, méghozzá valakinek a nyakában ülve. Ahogyan a felvételen is látható, a partin még Pickford-maszkok is előkerültek.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik