„Hamilton a markában tartja a Red Bullt”

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.06.14. 14:23
null
Hamilton úton a győzelem felé. „Kár, hogy nem futballozik" – írják a brit lapok (Fotó: Reuters)
A nemzetközi sajtó az újabb kettős McLaren-sikert taglalja a Formula–1-es Kanadai Nagydíj másnapján, s a brit lapok azt sem mulasztják el megemlíteni, hogy Lewis Hamilton és Jenson Button sokkal jobban teljesített Montrealban, mint az angol labdarúgó-válogatott a dél-afrikai világbajnokságon.

ANGLIA
Daily Telegraph:

„Ezúttal nem volt konfliktus: amikor Jenson Button odament csapattársához, a győztes Lewis Hamiltonhoz, és átölelte, egyszerűen csak zavartalan és határtalan örömet láthattunk. Talán Fabio Capello is szeretné, ha a McLaren csodacsapata a segítségére lenne: úgy tűnik, ők képesek begyűjteni a maximális pontszámot."

The Times:
„Lewis Hamilton a markában tartja a Red Bullt, a McLaren újra megtalálta a legmagasabb sebességi fokozatot. Hamilton mesteri teljesítményt nyújtott. A McLaren kettős győzelmet aratott, ami a világbajnokság végkimenetele szempontjából nagyon fontos lehet."

The Independent:
„A gumiabroncs-szerencsejáték kifizetődött a McLarennek. A remek kanadai futamon, amelyen az izgalom egy pillanatra sem hagyott alább, Lewis Hamilton és csapattársa, Jenson Button a szezon harmadik kettős győzelmét aratta."

The Sun:
„Hamilton visszatért a világ élére, miután lerázta riválisait."

Daily Mail:
„A McLaren újabb kettős sikere. Kár, hogy Lewis Hamilton nem futballozik."

OLASZORSZÁG
La Gazzetta dello Sport:
„Hamilton a király. Uralkodott Montrealban, és vezeti a vb-pontversenyt. Rosberg jó volt, de nem volt szerencséje. Webber oroszlánként harcolt."

Tuttosport:
„Ismét Hamilton nyert, a McLaren uralja a mezőnyt. Alonso feljött és harmadik lett. A Ferrari javul."

SPANYOLORSZÁG
El Mundo:
„Alonso visszatért a világbajnoki címért folytatott küzdelembe."

AS:
„Az első helyről indult Hamilton nyert, mögötte pedig Button végzett a jelenlegi legjobb autóval. De Fernando Alonso és a Ferrari is visszatért."

Sports:
„Alonso nagyszerű futammal újra a dobogón."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik