F1: Zsibbadt vagyok, örülök is, meg nem is - Hamilton

Vágólapra másolva!
2012.11.25. 20:01
Lewis Hamilton zsibbadtnak érzi magát az idényzáró Brazil Nagydíj után, amelyen a győzelemért csatázott, mielőtt a váratlanul a riválisává előlépő Nico Hülkenberg megcsúszó Force Indiája kilökte. Így dobogó helyett kieséssel búcsúzott el a McLaren-istállótól.

„Minden elismerésem Jensoné és Sebastiané, mindketten remek munkát végeztek – mondta a következő szezonban már a Mercedes-istállóban versenyző Hamilton, aki az idén mind a négy győzelmét követő versenyen kiesett. – Én jól vagyok, örülök, hogy a csapat két győzelemmel zárta a szezont, és szép jövő elé néz. Kicsit zsibbadtnak érzem magam, mint amikor a 2007-es idényzárón ugyanitt elbuktam a világbajnoki címet. Szomorú, hogy vezető helyről kellett kiesnem, és hogy elhagyom a McLarent, de izgatott vagyok a jövőm miatt, remélem, ezután mellém szegődik a szerencse."

Ami a Hülkenberggel történő ütközést illeti: „Főleg amiatt csalódtam, hogy oda sem jött a verseny után bocsánatot kérni. Ez van, ha tapasztalatlan versenyzőkkel találkozik az ember."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik