F1: „Vigyázzatok rá” – megható üzenetet küldött a McLaren a Ferrarinak

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2020.12.16. 12:08
null
Norris és Sainz sisakot is cserélt az utolsó közös futam után (Fotó: Twitter/McLarenF1)
A McLaren megható videóban búcsúztatta a Maranellóba távozó Carlos Sainz Jr.-t, és olaszul üzent nagy riválisának, a Ferrarinak.

 

Mint ismert, Carlos Sainz Jr. a következő idénytől a Ferrari színeiben áll rajthoz, a jövőre Aston Martinként induló Racing Pointhoz távozó Sebastian Vettelt váltja Maranellóban. A spanyol pilóta két évig versenyzett a McLarennel, és ez idő alatt nagyon jó barátságot kötött csapattársával, Lando Norrisszal, akivel hosszú évek után visszaküzdötték a wokinigi gárdát a konstruktőri tabella harmadik helyére.

A McLaren gondolt egyet, s közösségi oldalain egy megható videót tett közzé, amelyben többek között Norris, a csapatfőnök, Andreas Seidl, az ügyvezető igazgató, Zak Brown és Sainz versenymérnöke, Tom Stallard is megszólalt olasz nyelven.

„Egy üzenet a barátainkhoz a Scuderia Ferrarinál és a tifosihoz. Ma szeretnénk egy üzenetet küldeni nektek. Ti voltatok és ti vagytok a legrégebbi és legádázabb riválisaink. Tiszteljük a múltatokat és az örökségeteket, éppen úgy, ahogyan a sajátunkat. Minden egyes csatát élveztünk a vörös csapattal. A McLaren és a Ferrari olyan, mint két ellentétes pólus, melyek vonzzák egymást. Egyszerre vagytok ellenfelek és barátok, és tiszteljük a Scuderia Ferrarit és a tifosit. Szóval az évnek ebben a különleges időszakában ajándékot küldünk nektek. Két évig vigyáztunk rá. Két évig vigyáztunk rá, és segítettünk neki a fejlődésben. Most rajtatok a sor. Vigyázzatok rá, ahogyan mi tettük! Jövőre találkozunk a pályán. Viszlát, és boldog karácsonyt!" – áll az üzenetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik