F1: Sutil biztos benne, hogy a szezon végéig versenyez

2014.07.24. 16:54
Adrian Sutil elképzelhetetlennek tartja, hogy a Sauber-istálló már az idény vége előtt megválik tőle, és fizető pilótát ültet az autójába.

„Amióta az F1-ben vagyok, szinte mindig azt hallom, hogy »Adriant« ki fogják tenni, de még mindig itt vagyok, és itt is maradok, sokáig nézhetik a képemet – mondta Sutil a Hungaroring paddockjában. – Ezeket a mendemondákat olyanok találják ki, akik talán unatkoznak, nem is értem, mi céljuk van ezzel. Erős csapat vagyunk, együtt jövünk ki a nehéz helyzetből, amibe kerültünk."Sutil a Hungaroring paddockjában. – Ezeket a mendemondákat olyanok találják ki, akik talán unatkoznak, nem is értem, mi céljuk van ezzel. Erős csapat vagyunk, együtt jövünk ki a nehéz helyzetből, amibe kerültünk."

„Ha anyagi gondok vannak a csapatnál, képes pénzt hozó pilótát a pénteki első edzésen az autóba ültetni. Nekem egy-egy pénteki tréning elvesztése is nehéz, utána újra fel kell pörögni, de a csapatnak kell tudnia, mire van szüksége, és biztos vagyok benne, hogy azt teszi, ami az eredményességhez szükséges" – mondta Sutil a Magyar Nagydíj sajtónapján.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek