F1: Schumacher szerint korai leírni a Mercedest, Sepangban javítana

Vágólapra másolva!
2011.04.01. 16:35
Michael Schumacher, a Formula–1-ben szereplő Mercedes-istálló német pilótája csalódott az idénynyitó Ausztrál Nagydíj miatt, de korainak véli, hogy leírják a csapatát. A soron következő Malajziai Nagydíjon mindenesetre javítana.

„Kétség sem fér hozzá, hogy mindenki nagyon csalódott az Ausztrál GP után, azonban túl korai még, hogy leírjanak minket. A csapatban mindenki megőrizte pozitív szemléletét és küzdőszellemét. Sepangban mindenképpen javítani szeretnénk" – nyilatkozta a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, aki számára a 19. körben véget ért az idénynyitó futam.

Nico Rosberg, Schumi csapattársa is bizakodó a Malajziai Nagydíjjal kapcsolatban, és meglepetésre készül a soron következő futamon.

„Nehéz dolgunk volt Melbourne-ben, azonban mindenki nagyon keményen dolgozott. Úgy vélem, jövő vasárnap komoly meglepetést okozhatunk. A barcelonai teszten kiderült, hogy az autó gyors, így jó eséllyel pályázunk jobb eredményre" – fogalmazott Rosberg, aki a 22. körben esett ki az évad első versenyén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik