F1: Sainz nem tud nyomás alatt tartani – Verstappen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.21. 12:18
Max Verstappen nem higgadt le az Ausztrál Nagydíjat követően, a Toro Rosso holland pilótája azt is jelezte, hogy mostantól nem érdekli, mit tesz a csapat, és azt is tudja, hogy nem csapattársa, Carlos Sainz Jr. az igazi ellenfele.

Az Ausztrál Nagydíjon Verstappen becsapva érezte magát, mert csapata Sainznak kedvezett a második bokszkiálláskor, majd a spanyol annak ellenére sem engedte el a hollandot, hogy Verstappen a csapatnak a rádióban káromkodott.

„Természetesen nem engedett el. Nincs ezzel semmi gond, tudom, hogy sokkal gyorsabb voltam nála. Csak azért kerültem mögé, mert nem hallották, hogy ki akarok jönni a bokszba, és nem készítették elő a gumikat. Nem hiszem, hogy nyomás alatt tartana engem, az én igazi riválisaim előrébb vannak” – mondta Verstappen.

Sokak szerint ezzel véget is ért a Toro Rossónál az együttműködés, és a csapat a jövőben egyiküket sem kéri meg arra, hogy a másik érdekét figyelje.

„Nem tudom, hogy döntenek, és őszintén szólva nem is érdekel. Normál helyzetben ez nem lehet téma, hiszen sokkal előrébb leszek – mondta Verstappen. – Láthatták, hogy ha jobban időzítjük a kerékcserét, és nem rontjuk el, Ricciardo környékén érek célba.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik