F1: Próbálok megbizonyosodni arról, hogy készen állok a hétvégére – Norris

B. Ö. B.B. Ö. B.
Vágólapra másolva!
2021.07.14. 13:25
null
Lando Norrisnak nem várt eseménnyel kellett megküzdenie a Brit GP előtt (Fotó: AFP)
Az Instagramon üzent Lando Norris, akit néhány angol huligán rabolt ki a labdarúgó Európa-bajnokság múlt vasárnapi döntőjét követően. 

 

A számtalan sportoló és egyéb híresség mellett Lando Norris is a helyszínről tekintette meg a labdarúgó Eb múlt vasárnapi döntőjét. Azonban mint arról beszámoltunk, az angol szurkolók egy nagyobb csoportja a rendfenntartókat megtámadva és a biztonsági kordonokon áttörve benyomult a lelátókra a mérkőzést megelőzően – ezért azóta az UEFA fegyelmi eljárást indított az angol Labdarúgó-szövetség ellen.

A vesztes csapat drukkerei egyébként a mérkőzés alatt és azt követően is sportszerűtlenül viselkedtek, sőt, sokakat meg is támadtak a Wembley Stadionon kívül. Közűjük tartozik Norris is, aki éppen az autójához tartott a lefújást követően, amikor néhány huligán kirabolta. A The Sunnak nyilatkozó szemtanú szerint az egyik tolvaj lefogta a McLaren versenyzőjét, míg egy másik lehúzta a karjáról a nagyjából 40 ezer fontot érő óráját.

Az esettel kapcsolatban a McLaren is közleményt adott ki, amiben az olvasható, hogy Norris nem sérült meg a támadás során, ám többet nem árulhatnak el az esetről, amiből azóta rendőrségi ügy lett. Nemrégiben a versenyző is megszólalt a támadással kapcsolatban, s az Instagramon nyugtatta meg az érte aggódókat.

„Köszönöm mindenkinek, aki írt nekem. Sokat jelent a számomra, hogy láttam a kedves üzeneteket tőletek. Szeretném elmondani nektek, hogy jól vagyok, és próbálok megbizonyosodni arról, hogy készen állok a hétvégére és arra, hogy a lehető legjobban teljesítsek. Szeretlek titeket, és alig várom, hogy újra lássalak titeket a pályánál ezen a hétvégén” – olvasható Norris történeténél.

A brit pilóta hazai pályán állhat rajthoz a Formula–1-es idény tizedik versenyhétvégéjén, amelyet július 16. és 18. között rendeznek Silverstone-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik