F1: Pérez dühös Maldonadóra, aki ezt nem érti - videó

Vágólapra másolva!
2012.07.08. 17:52
Sergio Pérez roppant dühösen beszélt a BBC-nek azt követően, hogy a Pastor Maldonadóval történt ütközése után fel kellett adnia a Brit Nagydíjat.

„Ez egy buta pilóta, nincs helye a Formula–1-ben. Itt tisztelned kell az ellenfeleidet, de benne nincs semmi tisztelet – mondta a mexikói a venezuelairól. – Mellé értem, de nem hagyott helyet nekem, kilökött a pályáról. Szinte minden versenyen nekimegy valakinek, remélem, a sportfelügyelők tesznek már ellene valamit. Mindenki tart tőle, mert sohasem tanul a hibáiból.″

A verseny sportfelügyelői 10 ezer eurós bírsággal és figyelmeztetéssel sújtották Pastor Maldonadót, aki másképp látta a történteket.

„Nem hiszem, hogy beavatkoznának a sportfelügyelők, hiszen szokványos versenybaleset történt. Hideg gumikon jöttem ki a boxból, védekeztem, de Pérez sem tágított, így közel kerültünk egymáshoz. Megcsúszott az autóm hátulja, így elkerülhetetlen volt az ütközés″ – mondta Maldonado, aki a barcelonai győzelme óta nem szerzett pontot, pedig két hete Valenciában, ha nem megy neki Lewis Hamiltonnak, dobogóra állhatott volna.

A PÉREZ–MALDONADO ÜTKÖZET
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik