F1: Mindent beleadtam, de nem volt elég – Albon

Vágólapra másolva!
2020.12.20. 14:57
null
Albon 2022-ben visszatérne (Fotó: AFP)
A Red Bull döntése után Alexander Albon ülés nélkül maradt a Formula–1 2021-es idényére. A pilótát rosszul érintette a leváltása, azonban bízik benne, hogy 2022-ben újra csatlakozhat a mezőnyhöz.

 

Mint beszámoltunk róla, hosszas találgatás után Sergio Pérezt választotta a Red Bull Max Verstappen csapattársának a 2021-es idényre, aminek következményeként a holland mellett másfél évet lehúzó Alexander Albon kiszorult a mezőnyből. A thaiföldi ugyanakkor a „vörös bikák" kötelékében marad, hiszen ő fogja ellátni a harmadik számú versenyző feladatait, és a 2022-es fejlesztésekre fog koncentrálni.

Albon vasárnap a közösségi oldalán megosztott posztjában először üzent a leváltása óta.

„Nem fogok hazudni, nagyon fáj, srácok. Mindent beleadtam, de nem volt elég. Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik támogattak idén, különösen a thaiföldi rajongóimnak. A különféle vélemények ellenére mindig számíthattam rátok. Nem adom fel, az egész életemet erre tettem fel, és nem hagyom, hogy itt véget érjen. Még több van bennem, és arra összpontosítok, hogy 2022-ben visszatérhessek, és hogy újra lengethessem a thaiföldi zászlót" – írta az idén két dobogós helyezést elérő Albon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik